Uspješno održane prve radionice projekta “Zdrave navike za zdrave klince”

U suradnji s Dječjim vrtićem Vlakić u Martijancu, Varaždinskoj županiji, uspješno smo održali prve radionice za odgajatelje, stručnjake i roditelje u sklopu projekta “Zdrave navike za zdrave klince”.

Projekt financira Ministarstvo zdravstva i traje od 4.11.2022. do 3.11.2025. godine.

Radionice vode naše stručnjakinje:

doc. dr.sc. Eva Anđela Delale, prof. psihologije, koja provodi aktivnosti za roditelje (komunikacijske vještine i roditeljske kompetencije), te

Tanja Prekodravac, prof. psihologije i gestalt terapeut, koja provodi aktivnosti za odgajatelje i zaposlenike vrtića (komunikacijske vještine i osobni razvoj).

Projekt se odvija kroz tri godine u četiri vrtića iz različitih županija, počevši s Dječjim vrtićem Vlakić u Martijancu.

1. godina – Dječji vrtić Vlakić, Martijanec – Varaždinska županija (2022/23. godina)
2. godina – Dječji vrtić JUREK, Gornja Stubica – Krapinsko-zagorska županija – (2023/24. godina)
3. 2 i 3. godina – Dječji vrtić RODA (iz Ivanić Grada) – partnerska organizacija i Dječji vrtić IVANIĆ GRAD – suradnička organizacija – Zagrebačka županija – (pola aktivnosti u 2023/24. godini, a pola aktivnosti u 2024/25. godini)
4. godina Dječji vrtić „HLOJKICA“ – Primorsko-goranska županija (2024/25. godini)

Nakon završenih radionica za odgajatelje i roditelje, planirano je održavanje 10 radionica za djecu i roditelje pod nazivom “Igrom, sportom i umjetnošću do optimalnog razvoja” (životne vještine kroz sportsko-rekreativne i kreativno-umjetničke radionice).

Za više informacija o projektu posjetite našu web stranicu projekta: https://www.ti-si-sunce.hr/zdrave-navike-za-zdrave-klince/

SLIKE SA RADIONICA: