Iskustva volontera

Datum objave: 21.12.2019

Studiram psihologiju i oduvijek sam se zanimala za ljudsku psihu, ljudsko funkcioniranje. Samim time javila se želja za razumijevanjem ljudskog ponašanja i interes za probleme s kojima se ljudi susreću u socijalnoj okolini. 

Više o…

 

S volontiranjem u “Suncu“ sam započela prošle akademske godine u programu „Moje pravo na igru i sport“ kao asistent na sportskim aktivnostima.

Više o…

Budući da sam po struci nastavnik, odlučio sam se uključiti u program pomoći u učenju. Volim raditi s djecom školske dobi pa mi se učinilo da je ovaj program idealna prilike za stjecanje novih znanja i iskustava.

Više o…

 

Vrijeme koje sam provela volontirajući u Centru za edukaciju i savjetovanje Sunce za mene je bilo vrlo edukativno budući da se do sad nisam susrela s ovim oblikom rehabilitacijskog programa koji uključuje sportske aktivnosti.

Više o…

Jako mi je drago što sam ovaj semestar odabrala upravo Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce za odrađivanje svog volonterskog rada jer sam mnogo toga vidjela i naučila uistinu puno iz tog iskustva.

Više o…

Mnogi koji dolaze na savjetovanje u Sunce su osobe koje se susreću s određenim životnim izazovima. Potrebna je velika hrabrost kako bi se priznala želja za promjenom, a još veća odlučnost kako bi se započeo proces te promjene. 

Više o …