Provedene aktivnosti

Datum objave: 14.01.2020
VOLONTIRANJE S DJECOM S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Objavljeno rujan 2012 . godine

Pozivamo nezaposlene, studente i zaposlene koji su spremni volontirati 2 puta tjedno po jedan do dva sata s djecom koja imaju poteškoće u razvoju. Utorkom od 16-18h, bazen i četvrtkom od 15-16h u dvorani ili kasniji termini u prirodi – fleksibilno vrijeme. Tražimo volontere slijedećih struka. 

Više o …

OSOBA ZA IZRADU PROMOTIVNIH MATERIJALA I PLAKATA

Objavljeno ožujak 2014. godine  

Centar za edukaciju i savjetovanje “Sunce” traži osobu za izradu promotivnih materijala i plakata Centra. Tražimo osobu koja bi odrađivala ove poslove volonterski i po potrebi. Vaši radovi bi bili stavljeni na našu stranicu, fan page udruge na facebook-u, a promotivne materijale planiramo tiskati.  Ako se dobro služite Photoshopom i sličnim alatima za grafičku obradu možete se javiti na info@ti-si-sunce.hr. Uz prijavu možete poslati i neke Vaše radove.

POZIV NA VOLONTIRANJE

Objavljeno listopad 2012.

U današnje vrijeme sve je veća konkurencija na tržištu rada. Poslodavci imaju sve veća očekivanja i vrlo često se u oglasima za posao traži da kandidat ima određeno iskustvo. Vjerojatno se pitaš kako je moguće steći tako potrebno radno iskustvo kada još nisi radio? Želiš proširiti svoja iskustva i doprinijeti svojoj zajednici a nisi siguran kako da to učiniš? Odgovor je jednostavan – volontiraj. Volontiranjem činiš dobro za sebe, jer stječeš nova iskustva, učiš o sebi i struci, a ujedno činiš dobro za zajednicu. Pružamo ti priliku volontiranja u Centru za edukaciju i savjetovanje “Sunce”. Volontiranje će ti pomoći u stjecanju iskustva, a istodobno ćeš imati priliku raditi na sebi i pomoći zajednici, a osobito djeci. U Suncu je moguće volonterski potpomagati programe i ured Udruge : program ”Savjetovalište u zajednici – Savjetovalište Trešnjevka” i to kroz aktivnosti savjetovanja, terapije, pružanja pomoći u učenju, provođenja edukativno kreativnih radionica za djecu, davanja instrukcija administrativni poslovi vezani uz programe i ured Centra pomoć pri organizaciji i sudjelovanju u različitim skupovima, sajmovima, događanjima. Ukoliko želiš saznati više o pojedinim oblicima volontiranja i detaljima aktivnosti koje provodimo, javi nam se i rado ćemo ti odgovoriti na pitanja. U radu će ti pomagati stručnjaci koji će te usmjeravati, pružati podršku i pomoći u stjecanju novih znanja. Svi zainteresirani, javite se na mail matija.markovic@ti-si-sunce.hr ili info@ti-si-sunce.hr.