Novosti

ONLINE STRUČNI SKUP „ZDRAVE NAVIKE I OČUVANJE ZDRAVLJA STRUČNJAKA NA RADNOM MJESTU“

Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se putem Microsoft Teams-a u srijedu, 14.travnja 2021. od 17 do 18:30 sati. Sudjelovanje na stručnom skupu je besplatno i boduje se od strane Hrvatske komore socijalnih radnika s 5 bodova.

Više o …

POZIV NA ONLINE PREDAVANJE “URBANA PERMAKULTURA”

Poziv na on-line predavanje Urbana permakultura 13.4.u 11h, predavač je Marija Zrnić, ing.mag.agr. 

Prijava do 12.4. na mail: vesna.totic@ti-si-sunce.hr

Više o …

KREATIVNE RADIONICE ZA SENIORE NA YOUTUBE KANALU SUNCA

Priključite se i Vi BESPLATNIM KREATIVNIM radionicama na našem YouTube kanalu u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

YOUTUBE KANAL CENTRA SUNCE – SUBSCRIBED

OKRUGLI STOL „KAKO RAZVIJATI KVALITETNE USLUGE U LOKALNOJ ZAJEDNICI ZA POTICANJE USPJEHA MLADIH ROMA”

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira on-line okrugli stol: „Kako razvijati kvalitetne usluge u lokalnoj zajednici za poticanje uspjeha mladih Roma” koja će se održati 30. ožujka 2021. godine od 15:30 do 17:00 sati preko on-line Teams aplikacije.

Više o …

ZAVRŠENE ONLINE RADIONICE ZA RODITELJE U DJEČJEM VRTIĆU ČIGRA

Završili smo set od osam Online radionica za roditelje djece predškolske dobi u Dječjem vrtiću Čigra. Radionice su se odvijale od 1.02. do 22.03.2021. godine. Radionice su se odvijale u sklopu projekta “Zdrave navike za zdrave klince” kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o …

STRUČNI SKUP “PRIMJENA METODOLOGIJE “ČETIRI SOBE PROMJENE” U RADU S KLIJENTIMA – KAKO BITI PODRŠKA KLIJENTIMA PRED I U PROCESU PROMJENE”

4 Rooms of Change — Where do you most like to live? – Right to Joy

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Primjena metodologije „Četiri sobe promjene“ u radu s klijentima – kako biti podrška klijentima pred i u procesu promjene“

Više o …

 

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+ ZA OŽUJAK 2021

Priključite se i Vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“: njemački i engleski jezik, vježbanje u vlastitoj sobi, pravna klinika, U mirovini sam i što sad?, Mentalni fitnes i druge radionice…

Više o …

INDIVIDUALNO, PARTNERSKO I OBITELJSKO SAVJETOVANJE

Savjetovanje sa psihologom ili psihoterapeutom prilika je za poboljšanjem kvalitete svog života, kvalitete partnerskog ili  pak obiteljskog života.

Više o …

 

ŠETNJA DO JARUNA I VJEŽBANJE ZA SENIORE 50+

Pozivamo sve osobe starije od 50 godina da nam se pridružite u čim većem broju na našim BESPLATNIM Šetnjama od Knežije do Jaruna s vježbanjem. Aktivnost će se odvijati svaki utorak i četvrtak od 15:00 do 16:30 sati.

Više o …

 

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+  ZA VELJAČU 2021.

Priključite se i vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“.

                                                                                                                                   Više o …

PRIDRUŽITE SE KAMPANJI “SAMOĆA BOLI” ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce iz Zagreba pokrenuo je kampanju „Samoća boli” za uključivanje osoba starije životne dobi u besplatne Online aktivnosti, radionice i edukacije, kako bi se u ovom izazovnom razdoblju čim više uključili u lokalnu zajednicu.

Više o …

BESPLATNE AKTIVNOSTI ZA SENIORE – ONLINE I PREKO TELEFONA

Pozivamo sve osobe starije od 50 godina da nam se pridružite u čim većem broju na našim BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Više o …

PROSINAC – MJESEC DARIVANJA U CENTRU SUNCE

 

Prosinac je jedan od najljepših mjeseci u godini jer to je mjesec darivanja, ali ne samo to. Prosinac je i mjesec zajedništva, obiteljskih druženja, ljubavi, lijepih trenutaka i divnih uspomena.

Više o …

PRIRUČNIK “NASILJE PREMA STARIJIM OSOBAMA NIJE OPCIJA”

Projekt “Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje provodio se od 1.11.2019. – 31.10.2020. godine, a financirao ga je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Priručnik možete preuzeti Ovdje…

BESPLATNO SAVJETOVALIŠTE

Centar Sunce uz financiranje Grada Zagreba i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekata „Savjetovalište Trešnjevka“ i „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“, nudi besplatno savjetovanje za sve zainteresirane građane grada Zagreba i šire.

Više o …

EMITIRANJE RADIO SPOTA NA RADIO STANICAMA DILJEM REPUBLIKE HRVATSKE

18 radio postaja diljem Republike Hrvatske emitiralo je spot “„Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje“

Više o 

POMOĆ U UČENJU ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

30.01.2020.

Puno školskih obaveza – učenje, zadaće, usmena ispitivanja, testovi. Teže ti ide savladavanje nekih predmeta i treba ti pomoć u učenju i  dobivanju boljih ocjena ili jednostavno želiš da ti netko pomogne u učenju kako ne bi učio/la samo nekoliko dana prije ispita?

Više o …