Novosti

Završena 1. godina projekta „Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“ u županijama:  1. Sisačko-moslavačka županija  / 2. Varaždinska županija

Završena je 1. godina projekta „Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“- Sisačko-moslavačka županija i Varaždinska županija, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, za period od 1.09.2021. do 31.08.2022. godine

Cilj projekta je bio osigurati poticajno okružje za kvalitetniji život Roma na području Sisačko-moslavačke županije s naglaskom na njihovo osnaživanje za odgovorno roditeljstvo, zaštitu reproduktivnog zdravlja, prevenciju alkoholizma i nasilja te poticanje njihove veće zapošljivosti i boljeg upravljanju financijama.

Više o projektu u Sisačko-moslovačkoj županiji

Više o projektu u Varaždinskoj županiji

ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVE KLINCE

Program „Zdrave navike za zdrave klince“ osmišljen je za roditelje i djecu predškolske i školske dobi kako bi kroz sport, rekreaciju, kreativne, senzoričke, glazbene i druge radionice i druženja razvijali zdrave navike koje su temelj za razvoj zdrave djece i otpornih obitelji i pojedinaca.

Više o…

Aktivnosti projekta “Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu – Sunce među nama”

Održali smo dva sastanka s partnerima Centar Ozana i Udrugom za Down Sindrom te snimateljem i producentom Sinišom vezano za aktivnost Jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnoga društva.

 

U sklopu ove aktivnosti snimit ćemo 6 kreativnih radionica i 6 sportskih radionica i izraditi 12 videa te ih postaviti na Youtube kanal. Tokom rujna radimo plan i dogovaramo koncept videa, nakon čega ćemo snimati radionice u Centru Sunce i partnerskim organizacijama.

Više o …

ODRŽANE RADIONICE I PODJELJENI PAKETI u sklopu projekta “Životne vještine za mlade Rome- drugačija budućnost”

U srijedu, 31.8.2022. u Romskom naselju u Kutini u sklopu projekta “Životne vještine za mlade Rome- drugačija budućnost- Sisačko-moslavačka županija” podijelili smo poklon pakete za obitelji i održali smo radionice za djecu i roditelje.

Više o…

CJENIK CENTRA ZA EDUKACIJU I SAVJETOVANJE SUNCE 2022./2023. GODINA

Sukladno Zakonu o uvođenju Eura kao službene valute u RH od jučer smo objavili naš cjenik usluga sa dvojno označenim cijenama u kunama i eurima.

 

Više o …

ODRŽAN OKRUGLI STOL “Nasilje među Romima – istina ili laž”

U utorak 30.8.2022. održali smo online okrugli stol “Nasilje među Romima- istina ili laž”, u sklopu projekta “Živote vještine za mlade Rome- drugačija budućnost”.

 

 

Više o…

POZIV NA OKRUGLI STOL
„Nasilje među Romima- istina ili laž”

koji će se održati u utorak, 30. kolovoza 2022. godine od 17:00

Na ovom Okruglom stolu cilj nam je razmijeniti različite ideje i prikazati primjere dobre prakse u integraciji mladih Roma u zajednici kao i popričati i prodiskutirati o rezultatima dobivenim kratkom anketom o stavovima javnosti o životu Roma te pojavi i prevenciji mogućeg nasilnog ponašanja među Romima.

Više o…

TRAŽIMO LOGOPEDA

PRIDRUŽITE SA NAŠEM TIMU:
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce traži Logopeda – voditelj participativne aktivnosti čitanja i razvoja čitalačkih kompetencija djece s teškoćama u razvoju i djece urednog razvoja (m/ž)

Više o…

DONIRAJ, POMOZI DRUGIMA!

U sklopu projekta „ Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost – Varaždinska županija“
Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce poziva sve građane da se priključe AKCIJI PRIKUPLJANJA NAMJEŠTAJA ZA POTREBE ROMSKE OBITELJI  iz Varaždinske županije, kako bi se što kvalitetnije socijalizirala u neromsko naselje.

Više o …

MOJE PRAVO NA POKRET, GOVOR i ČITANJE  – NAJAVA

Od 6. srpnja 2022. do 6. srpnja 2023. godine provodit ćemo projekt “Moje pravo na pokret, govor i čitanje” – razvoj pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti kod djece i mladih s teškoćama u razvoju (UP.02.1.1.15.0028) je sufinanciran u sklopu programa Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Više o …

AKTIVNOSTI NA PROJEKTU SUNCE MEĐU NAMA

Ovaj mjesec naš vrijedni Siniša – snimatelj i režiser filmova za YouTube kanal obilazi sportske treninge i kreativne radionice s djecom i mladima s teškoćama u razvoju kako bi se upoznao s djecom, roditeljima, trenerom i voditeljima.

Više o …

“SUNCE MEĐU NAMA” – ESF PROJEKT

Od 19. travnja 2022. do 19. listopada 2023. na području Grada Zagreba provodimo projekt Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu- Sunce među nama (UP.04.2.1.11.0160) financiran u sklopu programa Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.

Više o …

OKRUGLI STOL „VOLONTERSKI RAD VS. PLAĆENI RAD”

U sklopu programa „Ja mogu, ja hoću – educiranje i osposobljavanje“ koji financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira okrugli stol na temu „Volonterski rad vs. plaćeni rad“ koji je BESPLATAN za sve građane. Cilj okruglog stola je promoviranje volontiranja i aktivizma među mladima i davanje sve veće važnosti volonterskom radu u krugovima hrvatskih poslodavaca.

Više o …

BESPLATNA PRAVNA POMOĆ – 10.05.2022.

Pozivamo Vas da dođete na besplatnu pravnu edukaciju 10.05.2022. u 17 sati u Albaharijevoj 2 i saznajte što Vam sve nudimo u sklopu “BESPLATNE PRAVNE POMOĆI ZA SENIORE” koju održava naš pravnik u sklopu projekta “Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge”, a koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o …

SUVLASNIŠTVO NA NEKRETNINAMA I POKRETNINAMA- besplatna pravna edukacija

Vas da dođete na besplatnu pravnu edukaciju 12.04.2022. u 17 sati u Albaharijevoj 2 “Suvlasništvo na nekretninanma i pokretninama” koju održava naš pravnik u sklopu projekta “Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge”, a koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o …

ONLINE RADIONICE – MALA ŠKOLA ZDRAVLJA I FIT UDOMITELJSKA OBITELJ

U periodu od 22.03. do 31.05.2022. godine Centar Sunce će provoditi svaki utorak u 18 sati Online radionice vezane za psiho-fizičko zdravlje udomiteljskih obitelji (sudjeluju udomitelji i djeca zajedno preko Microsoft Teamsa).

Više o … 

PRIKLJUČI SE AKCIJI, DONIRAJ, POMOZI DRUGIMA!

U sklopu projekta „ Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“ Centar  Sunce poziva sve građane koji su u mogućnosti, da se priključe akciji prikupljanja higijenskih potrepština i školske opreme za djecu, za Rome iz potresom pogođenih područja Gline, Siska, Petrinje i okolice, kao i za Rome s područja Varaždinske županije.

Više o …

3. FOTOGRAFSKA RADIONICA – ONLINE

Treća fotografska radionica za seniore (50+) održat će se 2.03.2022. godine od 10:00h-11:00 sati.

Više o …

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+ VELJAČA 2022

Priključite se i Vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Više o …

MOTIVACIJSKO PREDAVANJE O UDOMITELJSTVU – ONLINE

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce poziva sve zainteresirane građane na besplatno online predavanje “Udomiteljstvo kao poziv- je li to za mene” koje će se održati 28.2.2022. u 18 sati.

Prijave na: iva.majcek@ti-si-sunce.hr

Više o …

AGROTEKA

U sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge” koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb održat ćemo set BESPLATNIH ONLINE edukacija iz područja agronomije i vrtlarstva

EDUKACIJA O UGROŽENOSTI ZDRAVLJA STARIJIH OSOBA NAKON IZLOŽENOSTI POPLAVAMA

11.01.2022 godine u 17:30 sati održat ćemo Edukaciju o ugroženosti psihičkog i fizičkog zdravlja starijih osoba nakon izloženosti poplavama: UPUTE ZA SAMOPOMOĆ. Edukacija se odvija online putem Microsoft Teamsa.

Više o …

ČESTIT BOŽIĆ

 

 

 

 

PITAJ PRAVNIKA

U sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge” koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb nudimo Vam aktivnost “PITAJ PRAVNIKA”.

Više o …

ZAVRŠEN PROJEKT „ŽIVOTNE VJEŠTINE ZA MLADE ROME”

Završen je projekt „Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“, finaciran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, za period od 1.10.2020. do 30.11.2021. godine. Cilj projekta je bio osigurati poticajno okružje za kvalitetniji život Roma na području Sisačko-moslavačke županije.

Više o …

PRAVNA KLINIKA – EDUKACIJE UŽIVO I ONLINE

U sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge” koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb održat ćemo set edukacija iz područja prava.

Edukacije ONLINE održavat će se četvrtkom u 18 sati, putem Microsoft Teamsa.

Više o …

PRIDRUŽITE SE NASTAVKU KAMPANJE „SAMOĆA BOLI” ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI

Centar Sunce iz Zagreba pokrenuo je kampanju „Samoća boli” za uključivanje osoba starije životne dobi u besplatne Online aktivnosti, radionice i edukacije, kako bi barem malo smanjili izolaciju i samoću starijih osoba zbog pandemije Covida 19, a da ostanu u sigurnosti vlastitog doma. Aktivirajte se i budite podrška barem jednoj starijoj osobi iz vaše sredine u ovo izazovno vrijeme, vrijeme kada su mnoge osobe same i izolirane od svojih najmilijih i zajednice u kojoj žive. Brinite o njihovom fizičkom i psihičkom zdravlju i potaknite ih na nove stvari.

Više o …

BESPLATNO SAVJETOVANJE I GRUPE PODRŠKE

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce uz financiranje Grada Zagreba i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekata, nudi BESPLATNO savjetovanje za osobe starije od 50 godina (koje su u mirovini), za udomitelje, za roditelje/skrbnike djece i mladih s teškoćama u razvoju, za nezaposlene i dr.

Više o …

NASTAVAK SENIORSKIH AKTIVNOSTI UŽIVO I ONLINE 2021/22.

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce iz Zagreba nastavlja i ove jeseni  kampanju „Samoća boli” za uključivanje osoba starije životne dobi u besplatne Online aktivnosti, radionice i edukacije, ali i radionice uživo za one iz Grada Zagreba, kako bi se u ovom izazovnom razdoblju čim više uključili u lokalnu zajednicu.

Više o …

Održana treća SENIORijada Centra Sunce

Danas 29.10.2021. godine u Domu za starije i nemoćne osobe Park, Lašćinska, u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb održana je treća SENIORijadaCentra Sunce.

Više o …

STRUČNI SKUP „DAVANJE POVRATNIH INFORMACIJA KAO METODA ZA POSTIZANJE POZITIVNIH PROMJENA KOD KLIJENATA“

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Davanje povratnih informacija kao metoda za postizanje pozitivnih promjena kod klijenata“

ONLINE TEČAJ INFORMATIKE ZA SENIORE

Započeo online tečaj informatike na kojem će seniori imati priliku naučiti kako se služiti računalom.
Tečaj se održava Online svakog četvrtka od 16 do 17 sati.

Više o …

AGROTEKA: ONLINE PREDAVANJE “ČUVANJE SJEMENA”

Agroteka: 5. predavanje “Čuvanje sjemena” 18. 05. 2021. u 13 sati. Predavač: Marija Zrnić, mag.ing.agr. Što su to genetski modificirani organizmi (GMO) i što znači da je sjemenom neke biljke genetski manipulirano? Što su hibridi, a što sorte i kako nastaju?  

Više o …

PRIKLJUČI SE AKCIJI, DONIRAJ, POMOZI DRUGIMA!

U sklopu projekta „ Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“ Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce poziva sve građane koji su u mogućnosti, da se priključe akciji prikupljanja higijenskih potrepština za Rome iz potresom pogođenih područja Gline, Siska, Petrinje i okolice.

Više o …

ONLINE STRUČNI SKUP “STRES I PRODUKTIVNOST ZAPOSLENIKA”

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu “Stres i produktivnost zaposlenika”.

Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se 12.svibnja 2021. od 17:00 do 18:30 sati.

Više o …

3. FOTOGRAFSKA RADIONICA – ONLINE

Treća fotografska radionica za seniore (50+) održat će se 11.5.2021. godine od 10:00h-11:30h.

Ukoliko se netko želi uključiti može koristiti samo mobitel za fotografiranje i svoje fotografije seniori mogu poslati na mail: frano@glefotka.com,kako bi na ovoj 3.radionici mogle biti analizirane.

Više o …

PRAVNA KLINIKA – ONLINE PREDAVANJA

Centar Sunce uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Zagreba u sklopu projekata „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ nudi niz BESPLATNIH ONLINE aktivnosti za osobe starije životne dobi. 

Online predavanja se odvijaju putem Microsoft Teamsa, a link za priključivanje na isto ćete dobiti na Vašu E-mail adresu.

Više o …

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+ ZA TRAVANJ 2021

Priključite se i Vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Više o …

KOMPOSTIRANJE I PRIKAZ IZRADE KOMPOSTERA – ONLINE

Poziv na on-line predavanje “Kompostiranje i prikaz izrade kompostera” održat će se 27.04.2021. godine u 13:00 sati. Predavačica Marija Zrnić mag.ing.agr.

Više o …

PRVA ONLINE FOTOGRAFSKA RADIONICA ZA SENIORE

Poziv na PRVU ONLINE FOTOGRAFSKU RADIONICU  održat će se 26.04.2021. godine u 10:00 sati. Predavač Frano Ožbolt.

Više o …

BRZO HODANJE I VJEŽBANJE ZA SENIORE 50+

Centar Sunce uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Zagreba organizira brzo hodanje od Knežije do Jaruna s vježbanjem i povratak, odvijat će se dva puta tjedno i od travnja 2021. godine, utorkom i petkom od 10:00 do 11:30 sati.

Više o …

ONLINE STRUČNI SKUP „MATEMATIKA EMOCIJA“

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Matematika emocija“. Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se putem Microsoft Teams-a u srijedu, 28.travnja 2021. od 17 do 18:30 sati.

Više o …

MOTIVACIJSKO PREDAVANJE O UDOMITELJSTVU – ONLINE

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce vas poziva na motivacijsko predavanja pod nazivom „Udomiteljstvo kao poziv – je li to za mene?“ koje će se održati u utorak, 27.4. od 17 do 18 sati putem platforme Microsoft Teams. Predavanje će voditi Maria Tomić Preiner, diplomirana psihologinja i socijalna radnica.

Više o …

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+ ZA TRAVANJ 2021

Priključite se i Vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Više o …

ONLINE STRUČNI SKUP „ZDRAVE NAVIKE I OČUVANJE ZDRAVLJA STRUČNJAKA NA RADNOM MJESTU“

Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se putem Microsoft Teams-a u srijedu, 14.travnja 2021. od 17 do 18:30 sati. Sudjelovanje na stručnom skupu je besplatno i boduje se od strane Hrvatske komore socijalnih radnika s 5 bodova.

Više o …

POZIV NA ONLINE PREDAVANJE “URBANA PERMAKULTURA”

Poziv na on-line predavanje Urbana permakultura 13.4.u 11h, predavač je Marija Zrnić, ing.mag.agr. 

Prijava do 12.4. na mail: vesna.totic@ti-si-sunce.hr

Više o …

KREATIVNE RADIONICE ZA SENIORE NA YOUTUBE KANALU SUNCA

Priključite se i Vi BESPLATNIM KREATIVNIM radionicama na našem YouTube kanalu u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

YOUTUBE KANAL CENTRA SUNCE – SUBSCRIBED

OKRUGLI STOL „KAKO RAZVIJATI KVALITETNE USLUGE U LOKALNOJ ZAJEDNICI ZA POTICANJE USPJEHA MLADIH ROMA”

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira on-line okrugli stol: „Kako razvijati kvalitetne usluge u lokalnoj zajednici za poticanje uspjeha mladih Roma” koja će se održati 30. ožujka 2021. godine od 15:30 do 17:00 sati preko on-line Teams aplikacije.

Više o …

ZAVRŠENE ONLINE RADIONICE ZA RODITELJE U DJEČJEM VRTIĆU ČIGRA

Završili smo set od osam Online radionica za roditelje djece predškolske dobi u Dječjem vrtiću Čigra. Radionice su se odvijale od 1.02. do 22.03.2021. godine. Radionice su se odvijale u sklopu projekta “Zdrave navike za zdrave klince” kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o …

STRUČNI SKUP “PRIMJENA METODOLOGIJE “ČETIRI SOBE PROMJENE” U RADU S KLIJENTIMA – KAKO BITI PODRŠKA KLIJENTIMA PRED I U PROCESU PROMJENE”

4 Rooms of Change — Where do you most like to live? – Right to Joy

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Primjena metodologije „Četiri sobe promjene“ u radu s klijentima – kako biti podrška klijentima pred i u procesu promjene“

Više o …

 

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+ ZA OŽUJAK 2021

Priključite se i Vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“: njemački i engleski jezik, vježbanje u vlastitoj sobi, pravna klinika, U mirovini sam i što sad?, Mentalni fitnes i druge radionice…

Više o …

INDIVIDUALNO, PARTNERSKO I OBITELJSKO SAVJETOVANJE

Savjetovanje sa psihologom ili psihoterapeutom prilika je za poboljšanjem kvalitete svog života, kvalitete partnerskog ili  pak obiteljskog života.

Više o …

 

ŠETNJA DO JARUNA I VJEŽBANJE ZA SENIORE 50+

Pozivamo sve osobe starije od 50 godina da nam se pridružite u čim većem broju na našim BESPLATNIM Šetnjama od Knežije do Jaruna s vježbanjem. Aktivnost će se odvijati svaki utorak i četvrtak od 15:00 do 16:30 sati.

Više o …

 

RASPORED ONLINE AKTIVNOSTI ZA SENIORE 50+  ZA VELJAČU 2021.

Priključite se i vi BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“.

                                                                                                                                   Više o …

PRIDRUŽITE SE KAMPANJI “SAMOĆA BOLI” ZA OSOBE STARIJE ŽIVOTNE DOBI

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce iz Zagreba pokrenuo je kampanju „Samoća boli” za uključivanje osoba starije životne dobi u besplatne Online aktivnosti, radionice i edukacije, kako bi se u ovom izazovnom razdoblju čim više uključili u lokalnu zajednicu.

Više o …

BESPLATNE AKTIVNOSTI ZA SENIORE – ONLINE I PREKO TELEFONA

Pozivamo sve osobe starije od 50 godina da nam se pridružite u čim većem broju na našim BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Više o …

PROSINAC – MJESEC DARIVANJA U CENTRU SUNCE

 

Prosinac je jedan od najljepših mjeseci u godini jer to je mjesec darivanja, ali ne samo to. Prosinac je i mjesec zajedništva, obiteljskih druženja, ljubavi, lijepih trenutaka i divnih uspomena.

Više o …

PRIRUČNIK “NASILJE PREMA STARIJIM OSOBAMA NIJE OPCIJA”

Projekt “Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje provodio se od 1.11.2019. – 31.10.2020. godine, a financirao ga je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Priručnik možete preuzeti Ovdje…

BESPLATNO SAVJETOVALIŠTE

Centar Sunce uz financiranje Grada Zagreba i Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekata „Savjetovalište Trešnjevka“ i „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“, nudi besplatno savjetovanje za sve zainteresirane građane grada Zagreba i šire.

Više o …

EMITIRANJE RADIO SPOTA NA RADIO STANICAMA DILJEM REPUBLIKE HRVATSKE

18 radio postaja diljem Republike Hrvatske emitiralo je spot “„Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje“

Više o 

POMOĆ U UČENJU ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

30.01.2020.

Puno školskih obaveza – učenje, zadaće, usmena ispitivanja, testovi. Teže ti ide savladavanje nekih predmeta i treba ti pomoć u učenju i  dobivanju boljih ocjena ili jednostavno želiš da ti netko pomogne u učenju kako ne bi učio/la samo nekoliko dana prije ispita?

Više o …