DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2021.

Centra Sunce otvara svoja vrata

U sklopu Dana otvorenih vrata Centar za edukaciju i savjetovanja Sunce, u petak, 11. lipnja od 17 do 18 sati predstavit će svoj rad kroz aktualne projekte online putem platforme Microsoft Teamsa.

Tim Centra Sunce čine stručnjaci iz raznih područja; psiholozi, kineziolozi, kineziterapeuti, socijalni radnici, logopedi, socijalni pedagozi, terapeuti s bogatim radnim iskustvom koji već godinama doprinose radu udruge.

Aktualni projekti koje će Centar Sunce predstaviti su:

  • “Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete – aktivnosti i servisi za promicanje udomiteljstva i pružanje podrške udomiteljskim obiteljima”
  • „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ – niz aktivnosti za starije osobe
  • „Zdrave navike za zdrave klince“ – program za vrtiće i roditelje i djecu predškolske dobi
  • „Životne vještine za mlade Rome – drugačija budućnost“
  • „Moje pravo na igru i sport“ – program za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i njihove obitelji
  • Aktivnosti kroz gospodarsku djelatnost (Online i uživo): treninzi za djecu i odrasle (rekreacija), treninzi za čitave obitelji djece predškolske dobi, razne edukacije, savjetovanje, grupe podrške, medijacija i dr.

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce je udruga koja posluje već 16 godina na području Republike Hrvatske. Svojim aktivnostima i projektima posvećena je povećanju kvalitete života ljudi koristeći pritom multidisciplinaran pristup s naglaskom na sve aspekte zdravlja pojedinaca, privatnih osoba, tijekom svih životnih doba, kao i cijelih organizacija i skupina. Korisnici su većim dijelom pripadnici marginaliziranih ili socijalno osjetljivih skupina, kao što su djeca, djeca i mladi s teškoćama u razvoju, mladi, obitelji, obitelji s djecom ili mladima s teškoćama u razvoju, starije osobe, nacionalne manjine, ali i radno sposobno i radno aktivno stanovništvo, nezaposleni, poduzetnici i obrtnici, poslovne organizacije i dr. Cilj udruge je stvoriti društvo koje omogućava i pruža pojedincima svih životnih dobi jednaku priliku za realiziranje vlastitih potencijala i poticanja ljudskih vrijednosti te razvoja pojedinaca, obitelji (djeca, mladi, roditelji i stariji) i zajednice.

Želite još čuti o nama i našim aktivnostima, pridružite nam se na Danima otvorenih vrata. Prijave putem maila info@ti-si-sunce.hr ili se priključite preko linka:  Click here to join the meeting

 

Putovnicu za dane otvorenih vrata udruga možete skinuti OVDJE