5. STRUČNI SKUP U SKLOPU PROJEKTA “SUNCE MEĐU NAMA”

Najavljujemo peti stručni skup u sklopu projekta “Sunce među nama” koji će se baviti rezultatima provedenog istraživanja uz osvrt na posljednju temu “Smanjenje rizika i spremnost za pandemiju na razini lokalne zajednice”. Datum je 13. listopada 2023. u 12 sati na lokaciji Albaharijeva 2, Knežija, Zagreb.  Po završenom stručnom skupu objavit ćemo zaključke.

Projekt “Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu- Sunce među nama” (UP.04.2.1.11.0160) provodi Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce, uz sufinanciranje Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, te sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Link na projekt: https://rb.gy/szuk0w

“Sadržaj objave isklučiva je odgovornost Centra Sunce. Stajališta izražena u ovom programu isključiva su odgovornost Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.”
Za više o EU fondovima posjetite www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinanciralo Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isklučiva je odgovornost Centra Sunce.
“Stajališta izražena u ovom programu isključiva su odgovornost Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
“Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr