VODITELJ OBRADE PODATAKA I METODOLOGIJE ZA MAPIRANJE

Centar Sunce traži osobu koja bi se zaposlila na pola radnog vremena, 4 mjeseca kao Voditelj obrade podataka i sudjelovanje u izradi metodologije za Mapiranje.
Opis posla: Voditelj obrade podataka i sudjelovanje u izradi metodologije za Mapiranje će biti zadužen za suradnju s koordinatorom mapiranja na aktivnostima izrade metodologije za prikupljanje i obradu podataka te će aktivno raditi na obradi podataka zajedno s koordinatorom mapiranja i volonterima. Također će izraditi pismenu analizu podataka u obliku studije te će sudjelovati u izradi materijala za prezentaciju rezultata i surađivati će s moderatorom stručnih skupova i voditeljem izrade priručnika i neformalnog programa. Prednost će imati osobe koje su pripremale ili sudjelovale u pripremi kvalitativne i kvantitativne metodologije i obrade podataka.
Očekivanja:
– Savjesnost i preciznost u izvršavanju zadataka
– Visoka sposobnost organizacije vlastitog vremena sukladno prioritetima
– Proaktivan i odgovoran pristup vlastitim područjima odgovornosti
– Ugodnost i profesionalan pristup prema kolegama
– Učinkovitost i samostalnost u rješavanju problema
– Napredno znanje rada na računalu (Statisika, MS Office paket, Internet, e-mail i dr.)
Potrebno iskustvo rada u izradi metodologije za mapiranje potreba i obradu te interpretiranje podataka, vlastiti statistički program i odlično snalaženje u statističkoj obradi podataka.
Prijave kandidata do 6.06.2022. godine na: info@ti-si-sunce.hr
Zaposlenje Voditelja obrade podataka osigurano je u sklopu projekta projekt Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu- Sunce među nama (UP.04.2.1.11.0160) financiran u sklopu programa Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.
Bespovratna sredstva tj. projekt je sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 15 posto, a Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala je u iznosu od 85 posto.