STRUČNI SKUP „DAVANJE POVRATNIH INFORMACIJA KAO METODA ZA POSTIZANJE POZITIVNIH PROMJENA KOD KLIJENATA“

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Davanje povratnih informacija kao metoda za postizanje pozitivnih promjena kod klijenata“

Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se putem Microsoft Teams-a u srijedu, 26. travnja 2021. od 17:00 do 18:30 sati.

Program stručnog skupa sastoji se od 5 dijelova:

  • Tehnike aktivnog slušanja i Ja poruke
  • Emocionalni aspekt davanja povratne informacije
  • Tehnike kontrole svog emocionalnog stanja
  • Korištenje “sendvič” metode za davanje povratne informacije
  • Kako primiti povratnu informaciju

Davanje povratne informacije i informiranje vrlo je važna vještina za sva zanimanja vezana za rad s ljudima pa tako i za pomagačke struke. Uključuje komunikacijske vještine kao baznu vještinu za vođenje razgovora. Na predavanju će stručnjaci svoje znanje dodatno obogatiti alatima kao što su slušanje/primanje i davanje informacija, odnosno tehnikama čijim korištenjem u velikoj mjeri preuzimamo vođenje/kontrolu toka razgovora. Osvijestiti emocionalni aspekt davanja povratne informacije osobito kod klijenata koji su u emocionalno pobuđenom stanju i u stanju visoke potrebitosti kao i koje su tehnike važne za kontrolu svog emocionalnog stanja i trigera u radu s klijentima.

Sudjelovanje na stručnom skupu je besplatno i boduje se od strane Hrvatske komore socijalnih radnika s 5 bodova.

Zainteresirani se mogu prijaviti na stručni skup putem mail adrese vesna.totic@ti-si-sunce.hr.