Školski Navigator: Transformirajte školovanje vašeg djeteta s našim individualnim programom za pomoć u učenju

Školski Navigator je inovativni program za pomoć u učenju, koji pruža individualnu podršku učenicima kako bi im pomogao unaprijediti njihove ocjene i školski uspjeh. Naši stručnjaci za obrazovanje rade jedan na jedan s vašim djetetom, prilagođavajući pristup njihovim potrebama i izazovima. Otkrijte kako Školski Navigator može pomoći vašem djetetu da razvije vještine i samopouzdanje potrebno za uspješno školovanje.

Ne čekajte da se ocjene vašeg djeteta dalje pogoršaju. Prijavite se u naš program Školski Navigator danas i pružite svom djetetu potrebnu podršku za uspješno školovanje.

Program i njegovi ciljevi:

Školski Navigator ima za cilj poboljšati ocjene iz traženog predmeta, prilagoditi tehnike učenja pojedinom djetetu i usmjeriti ih prema samostalnom i efikasnom učenju u budućnosti.

Prednosti individualnog pristupa učenju:

Naš individualni pristup prepoznaje jedinstvenost svakog djeteta, olakšava usvajanje nastavnog gradiva te pojačava motivaciju i samopouzdanje djeteta kroz prilagođavanje osobnim interesima i stilovima učenja.”

Kako program radi:

Radi se individualno, jedan na jedan. Stručnjaci prate napredak kroz povratne informacije iz škole i ocjene, uz pretpostavku da će kvalitetan rad dovesti do boljih rezultata.

Usluge koje program nudi:

Školski Navigator pruža podršku i pomoć u rješavanju nastavnih zadataka i domaćih zadaća, pripremi za provjere znanja, postavljanju i praćenju ciljeva učenja, usvajanju individualiziranih tehnika učenja, vještinama organizacije učenja i samoregulacije te radu na motivaciji za učenje.

 

Što trebate učiniti kako biste osigurali mjesto za svoje dijete u našem individualnom programu pomoći učenja.”

  1. Pošaljite e-mail na:
Lucija.ujdenica@ti-si-sunce.hr
    • Uključite kontakt podatke: broj telefona i vaše ime
  1. Povratna komunikacija:
    • Naš tim će se javiti povratno kako bi dogovorili individualni pristup potrebama i mogućnostima vašeg djeteta.

LOKACIJA I CJENIK:

 

Ne čekajte, prijavite svoje dijete u program Školski Navigator već danas!

Naši stručnjaci su spremni pomoći vašem djetetu da usvoje efikasne tehnike učenja i postignu bolje rezultate u školi.

POGLEDAJTE NAŠ PROMO VIDEO:

Pružamo vam smjer za uspješno školovanje vašeg djeteta