ŠKOLA NOGOMETA I MOJE PRAVO NA IGRU I SPORT

Ove godine slavimo 10 godina postojanja sportsko-kreativnog programa za djecu s teškoćama u razvoju „Moje pravo na igru i sport” koje provodi Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce iz Zagreba od 2012. godine. Od početka ove godine nudimo i školu nogometa koju će voditi profesionalni trener nogometa i kineziterapeut Hrvoje Belušić, koji je postigao već mnoga značajna postignuća u nogometu sa djecom do 15 godina u različitim nogometnim klubovima u Zagrebu, a u Centru Sunce vodi treninge za djecu s teškoćama u razvoju već četiri godine uz kineziologinju i kondicijsku trenericu Božicu Križanić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Raspored treninga u 2022. godini:

Program „Moje pravo na igru i sport“  kontinuirano se provodi od 2012. godine s ciljem da se omogući djeci s teškoćama u razvoju jačanje psihofizičkih i kognitivnih sposobnosti, što će im kasnije pomoći u nošenju sa svakodnevnim životnim situacijama. Kroz zajedničku igru i druženju s vršnjacima i asistentima/volonterima djeca rastu i razvijaju se.

Škola nogometa je samo nastavak na već postojeći program. Odvija se u dva termina, četvrtkom od 17-18 sati u Albaharijevoj 2 i petkom od 19:10 do 20:00 sati u OŠ Ljubljanica.

Više informacija o programu „Moje pravo na igru i sport” možete pročitati na web stranici Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce: https://www.ti-si-sunce.hr/aktualno-2/  ili pratiti putem društvenih mreža.

Od siječnja 2022. godine naplaćujemo treninge sukladno cjeniku Centra Sunce: https://www.ti-si-sunce.hr/cjenik/

Cijena ovisi o broju dolazaka na treninge za tekući mjesec, a roditelji djece s teškoćama imaju popust od 25% na treninge:

  • 1x tjedno = 150,00 kn
  • 2x tjedno = 202,50 kn
  • 3x tjedno = 251,25 kn
  • 4x tjedno = 300,00 kn
  • 5x tjedno = 352,50 kn

Upisi u školu nogometa, kao i na ostale treninge u sklopu programa Moje pravo na igru i sport, su u tijeku, a prijaviti se može putem mail adrese  info@ti-si-sunce.hr