Razmjena igračaka i božićno druženje

Datum objave: 27.01.2020

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira

 RAZMJENU IGRAČAKA, BOŽIĆNO DRUŽENJE I DARIVANJE DJECE

koja će se održati  22. prosinca 2016. godine od 17:00 – 19:00 sati

u Mjesnom ured Knežija –Albaharijeva 2, Knežija, Zagreb

U sklopu programa „Poticajna obitelj“ i „Moje pravo na igru i sport“, Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira razmjenu igračaka,  božićno druženje i darivanje djece za sve naše korisnike kao i za ostalu djecu i roditelje s područja Grada Zagreba. Financijska sredstva za provedbu programa osigurao je Grad Zagreb – Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba , Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Cilj nam je provesti razmjenu igračaka za sve one klince kojima su  neke njihove igračke dosadile i  voljeli bi ih zamjeniti za nešto novo/drugačije. A isto tako ova razmjena igračaka može biti dobar način da roditelji uštede nešto novaca u ovom kriznom periodu. Svako dijete može staviti simboličnu cijenu uz pojedinu igračku, pa ukoliko netko od njih zaželi može ju kupiti i za taj isti iznos kupiti od drugog djeteta igračku koju si je zaželio/zaželila. Ili pak ako se djeca uspiju međusobno dogovoriti za zamjenu igračaka uz uvjet da oba dvije strane budu zadovoljne. Predlažemo da svako dijete donese minimalno jednu, a maksimalno pet igračaka.

Osim razmjene igračaka organizirat ćemo malo veselo sportsko natjecanje za djecu, roditelje i volontere i niz sportskih igara, a možda nam dođe i Djed Božićnjak.

Uključite se u zabavni predbožićni četvrtak i provedite ga s djecom na drugačiji način!Ne zaboravite da su roditelji kreatori djetinjstva svoje  djece!

 

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na broj telefona 01/837-873 ili mobitela 091/1689-807 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Tim Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“.