RAZMJENA IGRAČAKA, BOŽIĆNO DRUŽENJE I DARIVANJE DJECE

Datum objave: 29.01.2020

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira

 RAZMJENU IGRAČAKA, BOŽIĆNO DRUŽENJE I DARIVANJE DJECE

koja će se održati  23. prosinca 2014. godine od 15:00 – 18:00 sati

u Gradskoj knjižnici Tina Ujevića – Albaharijeva 7, Knežija, Zagreb

(Knjižnica se nalazi preko puta Mjesne samouprave Knežija, gdje je i sjedište Centra “Sunce”)

U sklopu programa „Poticajna obitelj“ i „Moje pravo na igru i sport“, Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira razmjenu igračaka,  božićno druženje i darivanje djece za sve naše korisnike kao i za ostalu djecu i roditelje s područja Grada Zagreba koji nam se žele pridružiti. Financijska sredstva za provedbu programa osigurao je Grad Zagreb – Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba , Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a poklone je osigurao Interspar. 

Cilj nam je provesti razmjenu igračaka za sve one klince kojima su  neke njihove igračke dosadile i  voljeli bi ih zamjeniti za nešto novo/drugačije. A isto tako ova razmjena igračaka može biti dobar način da roditelji uštede nešto novaca u ovom kriznom periodu. Svako dijete može staviti simboličnu cijenu uz pojedinu igračku, pa ukoliko netko od njih zaželi može ju kupiti i za taj isti iznos kupiti od drugog djeteta igračku koju si je zaželio/zaželila. Ili pak ako se djeca uspiju međusobno dogovoriti za zamjenu igračaka uz uvjet da oba dvije strane budu zadovoljne. Predlažemo da svako dijete donese minimalno jednu, a maksimalno pet igračaka.
Osim razmjene igračaka organizirat ćemo malo veselo natjecanje u izradi akvarija od sličica morskih životinja (Stikermania) koje nam je darovao naš donator ovog druženja – Interspar. Na kraju će sva djeca dobiti jedan album Stikermania i sličice koje će moći ispuniti doma, a kasnije i zamijeniti se s drugom djecom (kontakte ćemo Vam proslijediti nakon druženja).

Molimo Vas da ponesete čiste tenisice i ugodnu odjeću za igru i druženje malih i velikih.

Uključite se u zabavni predbožićni utorak i provedite ga s djecom na drugačiji način! Ne zaboravite da su roditelji kreatori djetinjstva svoje djece!

 

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na broj telefona 01/837-873 ili mobitela 092/1710-140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.

Veselimo se Vašem dolasku!
Tim Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“.