PRIRUČNIK “NASILJE PREMA STARIJIM OSOBAMA NIJE OPCIJA”

Projekt “Starije osobe zaslužuju poštovanje, a ne nasilje” provodio se od 1.11.2019. – 31.10.2020. godine, a financirao ga je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.Tijekom godine dana uspješno smo proveli sve planirane aktivnosti unatoč svim nepogodama koje su nas zadesile ove godine: od potresa, korone, raznoraznih strahova i problema s kojima se danas suočava cijelo čovječanstvo. “Novo normalno” još uvijek je svima nama u fazi prilagodbe na nepredvidive situacije s kojima se suočavamo i svatko od nas nosi se sa svim izazovima najbolje što može.

Iako je ovaj projekt završio nastavlja se naš drugi projekt za seniore, odnosno osobe starije od 55 godina pod nazivom “Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge” koji također financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Pratite naše vijesti i novosti jer i dalje nastavljamo biti uz Vas kao centar podrške i edukacija Online, preko mobitela, telefona i drugih kanala. Prijavite se na niz edukacija i radionica preko E-maila: info@ti-si-sunce.hr ili na mobitel 092/1710-140

Priručnik “Nasilje prema starijim osobama nije opcija” možete preuzeti Ovdje …