Poziv na okrugli stol: „Uloga stručnjaka u poticanju aktivnosti osoba starije životne dobi

Datum objave: 27.01.2020

Okrugli stol
„Uloga stručnjaka

u poticanju aktivnosti osoba starije životne dobi”


 će se održati 23. listopada 2017. godine od 15:30 – 17:30 sati u

Domu zdravlja Zagreb – zapad, Prilaz baruna Filipovića 11.

 

U sklopu projekta „MI (seniori) za VAS (juniore) + MI (juniori) za VAS (seniore) – podizanje kvalitete života starih i nemoćnih osoba“, Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira Okrugli stol za sve dionike koji se izravno ili neizravno bave pružanjem pomoći osobama starije životne dobi – domove za stare i nemoćne osobe, gerontološke centre, CZSS, predstavnike Ministarstava i drugih nadležnih ustanova te ostale zainteresirane koji rade ili žele raditi s ovom korisničkom skupinom.

Na ovom Okruglom stolu cilj nam je pokazati na koji način možemo potaknuti produktivnost i aktivnost osoba starije životne dobi te tako utjecati na podizanje kvalitete njihovog života. Naglasak će biti stavljen na to kako potaknuti razvoj potencijala osobe, kako pripremiti korisnike na aktivni život i nakon odlaska u mirovinu te kako potaknuti cjeloživotno učenje ove korisničke skupine. Osim navedenog, prikazat ćemo i primjere dobre prakse u razvoju servisa za osobe starije životne dobi u lokalnoj zajednici.

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/1P3kfpEmG-_GTsoy2m7a-IRSrwSEtHCAvJWUHTrM9AMA/edit ili na broj telefona 01 383 78 73 do 22.10.2017. godine.

Za socijalne radnike sudjelovanje će biti bodovano od strane Hrvatske komore socijalnih radnika.