Partnerska ljubav i nesuglasice

Datum objave: 27.01.2020

Svakodnevno se susrećemo s podatkom o povećanom broju razvoda braka. Nerijetko slušamo kako se i one veze za koje smo mislili da su ideal ljubavi raspadaju nakon puno godina. Bilo da se radi o nama samima ili nekom drugom, nerijetko nam kroz glavu prolazi pitanje: „Kako se maknuti iz nekvalitetne ljubavne veze u kojoj je prvotnu zaljubljenost zamijenila vika, okrivljavanje i suze?“.

 

Možda ste i Vi došli do razdoblja u životu kada je sve više sukoba s partnerom, a sve manje ljubavi kakva je nekad postojala. Možda Vam se čini da je to teško promijeniti, ali ako ste motivirani za promjenu, preostaje Vam samo pokrenuti se!

Dođite na radionicu

 „Partnerska ljubav i nesuglasice“

u organizaciji Centra za edukaciju i savjetovanja „Sunce“.

 

Na radionici ćete naučiti:

  • kako prvotnu ljutnju pretvoriti u konstruktivnu emociju i kako zaustaviti destruktivne obrasce ponašanja, bilo osobne ili partnerove
  • unaprijediti svoje umijeće komuniciranja s partnerom
  • kako imati iskreniji, dublji i podržavajući partnerski odnos
  • kako prepoznati znakove emocionalne ucjene.

 

Radionica će se održati 10.11.2016. od 16:30 do 18:00 na adresi Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce, Albaharijeva 2, Zagreb. Radionicu će voditi Maria Tomić Preiner, dipl. psihologinja i dipl. socijalna radnica s dugogodišnjim iskustvom u savjetodavnom radu i vođenju radionica.

Projekt financira Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba i za sve zainteresirane radionica je besplatna. Molimo da se prijavite za sudjelovanje na telefon: 01 383 78 73 ili na e-mail: info@ti-si-sunce.hr.