ONLINE STRUČNI SKUP „MATEMATIKA EMOCIJA“

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pod vodstvom Tanje Prekodravac profesorice psihologije organizira stručni online skup na temu  „Matematika emocija“.

Skup je namijenjen stručnjacima iz sustava socijalne skrbi, a održat će se putem Microsoft Teams-a u srijedu, 28.travnja 2021. od 17 do 18:30 sati.

Program stručnog skupa sastoji se od 5 dijelova:

  • Kako emocije utječu na našu energiju?
  • Poznajemo li cijelu lepezu emocija i njihove efekte?
  • Koliko uopće poznajemo ulogu emocija u životu?
  • Možemo li utjecati na svoje i tuđe emocije?
  • Donose li nam kvalitetu u životu i kako smo tokom života učili o njima?

Je li emocijama mjesto na radnom mjestu ili nije? Trebamo li se brinuti o njima? I tko se treba brinuti o njima? Što god mislili o tome, emocije se događaju u kolektivima i kod korisnika, a na nama osobno i na rukovoditeljima je da s njima nešto uradimo. Emocijama se u radnoj okolini uglavnom ne bavimo, a one su toliko važne i sveprisutne, izvor su velike energije ili pak gubitka energije i radne učinkovitosti te kvalitete života. I jako povezane s balansom. Većina ljudi nedovoljno poznaje taj dio sebe i svog života, i najčešće emocije koje žive su strah i ljutnja, koje se uključuju u interakcije u radnoj okolini i iz čega proizlazi i njihov utjecaj na radnu atmosferu, odnose s korisnicima, međuljudske odnose, kvalitetu života i radnu učinkovitost. Na predavanju ćemo okrenuti drugi pogled na emocije

Sudjelovanje na stručnom skupu je besplatno i boduje se od strane Hrvatske komore socijalnih radnika s 5 bodova.

Prijave do 26.04.2021. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti na stručni skup putem mail adrese vesna.totic@ti-si-sunce.hr ili na broj telefona 092 1710 140 (kontakt osoba Vesna Totić).