ODRŽANE RADIONICE I PODJELJENI PAKETI u sklopu projekta “Životne vještine za mlade Rome- drugačija budućnost- Sisačko-moslavačka županija”

U srijedu, 31.8.2022. u Romskom naselju u Kutini u sklopu projekta “Životne vještine za mlade Rome- drugačija budućnost- Sisačko-moslavačka županija” podijelili smo poklon pakete za obitelji i održali smo radionice za djecu i roditelje.

Radionice su bile namijenjene za buduće roditelje i roditelje o poticanju i razvoju kvalitetnijeg roditeljstva, dok su se djeca uključila u sportske aktivnosti gdje su naučila i stekla nova znanja iz novih aktivnosti koje mogu provoditi u svoje slobodno vrijeme. Tijekom kreativnih radionica djeca su naučila kako se nositi sa ljutnjom, dok su mladi naučili kako prepoznati nasilje u vezama i na koje načine mogu razvijati svoje talente.

Donatori:

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike : “Životne vještine za mlade Rome- drugačija budućnost – Sisačko-moslavačka županija”, period od 1.09.2021. do 31.08.2023. godine.

Više o projektu potražte na LINKU

Pogledajte našu galeriju sa radionica: