MALI INTERVJU – Mario Stanić

MARIO STANIĆ – MALI INTERVJU – Važnost čitanja

U sklopu projekta “Moje pravo na pokret, govor i čitanje” – razvoj pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti kod djece i mladih s teškoćama u razvoju (UP.02.1.1.15.0028), imali smo priliku razgovarati s Mariom Stanićem, poduzetnikom i umirovljenim hrvatskim nogometašem, bivšim reprezentativcem.

Stanić, koji je svoju nogometnu karijeru započeo u sarajevskom Željezničaru i ostvario uspješne rezultate na Svjetskom prvenstvu 1998. godine, danas je suvlasnik tvrtke koja se bavi distribucijom bezglutenske hrane i edukacijom o toj vrsti prehrane. U intervjuu, naglasio je važnost čitanja za opuštanje i cjelokupno stanje osobe.

Projekt “Moje pravo na pokret, govor i čitanje” usmjeren je na razvoj pred čitalačkih i čitalačkih sposobnosti kod djece i mladih s teškoćama u razvoju. Cilj je osigurati pristup kvalitetnom obrazovanju za sve, bez obzira na individualne potrebe i sposobnosti.

U razgovoru s Mariom Stanićem, saznali smo njegovu preporuku za poticanje čitanja. Ne propustite ovaj zanimljiv i inspirativan intervju s Mariom Stanićem te saznajte kako potaknuti čitanje kod vašeg djeteta.

Link na projekt: https://rb.gy/e9qjkq

Pridružite se Mariju Staniću i ostalima u potpori ovog važnog projekta te podijelite svoja iskustva i zapažanja o važnosti čitanja u komentarima ili na društvenim mrežama. Ne zaboravite posjetiti službenu web stranicu projekta kako biste saznali više o radu Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce i njihovim inicijativama.

Produkcija: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce & Lav Stipić

POGLEDAJTE VIDEO INTERVJU:

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce.
Za više o EU i ESF fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr