Igranje kao osnova kvalitetnog psiho-fizičkog razvoja djece od 0-2 godine i od 2- 5 godina

Datum objave: 29.01.2020

– besplatna radionica i igraonica za djecu i roditelje –

JESTE LI ZNALI… Ako dijete u određenoj dobi nije izloženo odgovarajućoj stimulaciji svih sedam osjetila, koja prate cjelokupan razvoj djeteta, može doći do usporenog razvoja motoričkog ili kognitivnog sustava, govora, ne/primjerenog pokazivanja emocija i drugo.

Današnji život u gradu Zagrebu  nije dovoljno poticajan za razvoj bebe i djeteta,  pa je dodatna angažiranost roditelja male djece neophodna. Zbog toga Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira radionice na kojima ćete dobiti informacije o tome kako optimalno stimulirati motorički razvoj djeteta kroz programe kao što je baby fitness, fitness za roditelje i djecu i rekreacijski i sportski programi za djecu,  poštivajući senzibilne faze koje postoje kod djece za učenje pojedine sposobnosti i djetetovog osobnog razvojnog tijeka.

Ukoliko želite obogatiti Vaš repertoar motoričkih i razvojno-poticajnih igrica, plesnih koreografija i vježbica koje su usklađene sa dobi i senzibilnim fazama Vašeg djeteta, a istovremeno povećati vlastitu kondiciju, svakako nam se pridružite.  Odati ćemo Vam niz trikova kako naći vremena nakon posla da se kvalitetno posvetite sebi i djetetu.

Radionica će se održati u Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ na adresi Albaharijeva 2, Zagreb  u utorak 17.12.2013. godine

  • od 16:00 do 17:00 sati – za roditelje i djecu od od 0 – 2 godine
  • od 17:00 do 18:00 sati  – za roditelje i djecu od 2 – 5 godine

Radionicu će voditi Božica Križanić dipl. kineziologinja i kondicijski trener (voditeljica fitnessa za mame i bebe, te rekreativnih i  sportskeih programe za djecu i roditelje).

Radionica je besplatna jer je projekt financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih te Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Obavezna prijava na br. tel. 01/383 78 73; 092/1710-140 ili na e-mail info@ti-si-sunce.hr