Health management in organizations – program upravljanja zdravljem

Datum objave: 29.01.2020

Health management in organizations
– program upravljanje zdravljem

“Od zdravlja do radnog učinka”

Projekt financira Ministarstvo zdravlja i besplatan je za organizacije i za pojedince, a bavi se osvještavanjem i provođenjem aktivnosti koje doprinose očuvanju i unapređenju zdravlja i povećanju radne učinkovitosti, kao i promjenama nezdravih navika kod radno aktivnog i radno sposobnog stanovništva,  poslodavaca i predstavnika lokalnih vlasti. Ovaj projekt pokriva područje health managementa u organizacijama i njime se povećava dobrobit (wellbeing) zaposlenika, a tako i organizacije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na besplatnom predavanju na kojem ćete dobiti sve informacije o načinu provedbe projekta, benefitima i načinu uključenja u projekt.

Prezentacija projekta „Od zdravlja do radnog učinka“ održat će se:

  • u utorak 1. ožujka 2016. godine od 17:30 do 19:00 sati, u Albaharijevoj 2
  • u četvrtak 10. ožujka 2016. godine od 17:30 do 19:00 sati, u Albaharijevoj 2

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na broj telefona 092 1710 140 ili na e-mail adresu  zdrave_tvrtke@ti-si-sunce.hr.

Većina modernih radnih mjesta su postavljena tako da radimo u sjedećem položaju, a pokreti su uglavnom minimalistički, repetitivni i svedeni na par kvadratnih metara, što djeluje izuzetno loše na naše cjelokupno zdravlje. Prevladava sjedilački način života na radnome mjestu, na putu kući, kod kuće, u slobodno vrijeme i dr.

Ovim projektom tvrtke mogu ponuditi zaposlenicima prostor za stvaranje zdravijih navika, jer tek kada pomognemo svojim zaposlenicima da budu zdraviji i zadovoljniji tada pomažemo svojoj organizaciji da postane bolja i da raste.

Rezultati ovakvog pristupa zaposlenicima bit će vidljivi već nakon pet mjeseci, ali i ranije kroz zadovoljstvo radnika, njihovu efikasnost i kvalitetu rada i druge popratne benefite, uz projektnu evaluaciju.

Nakon predavanja tvrtke će dobiti mailom i edukativnu brošuru i link na web stranicu projekta s nizom informacija i edukativnih tekstova kako možete poboljšati i zadržati zdravlje zaposlenika na radnome mjestu uz minimum vremena i troškova.

Link na Anketni upitnik:
https://docs.google.com/forms/d/1qCpn60fFy6uy9v8K5ETrboD_ejTc0lzGcZ-QJxcoMaU/viewform?edit_requested=true&pli=1#Email=bkrizanic%40gmail.com

Link na prijavnicu za organizacije:  https://docs.google.com/forms/d/1sYAheZ63u_9yjS8mfB57xIXbG4_pY80B14Pd8ut8QxI/viewform?c=0&w=1

 

Prijavnicu za privatne osobe tj. građane možete ispuniti ovdje:
https://docs.google.com/forms/d/1jBtnwmzevsr9QM1vimm6dcTemqdHqXqJOwouP6rNudU/viewform

 

Više o nama možete pronaći na web stranici www.ti-si-sunce.hr ili nas možete kontaktirati na broj mobitela 092 1710 140, dok se prijaviti za predavanje možete na zdrave_tvrtke@ti-si-sunce.hr