BESPLATNE AKTIVNOSTI ZA SENIORE – ONLINE I PREKO TELEFONA

Pozivamo sve osobe starije od 50 godina da nam se pridružite u čim većem broju na našim BESPLATNIM Online radionicama u sklopu projekta „Seniorski aktivizam u zajednici uz inovativne usluge“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Zagreb.

Uključite se u slijedeće aktivnosti preko svojih telefona ili preko kompjutera (Microsoft Teamsa i dr. kanala) koje će ići svaki dan u tjednu bilo u jutarnjim satima u 10 sati ili popodnevnim satima oko 16 sati:

  1. „Mala škola zdravlja – vježbajte u svojoj sobi” – 2 puta tjedno (ponedjeljkom i srijedom od 16:00 do 17:00)
  2. Tečaj engleskog jezika – 1 puta tjedno (točan termin ćemo javiti naknadno)
  3. Kreativne radionice – 1 puta tjedno (točan termin ćemo javiti naknadno)
  4. Edukacije i radionice – 3 puta tjedno (točan termin ćemo javiti naknadno)

Edukacije sa sljedećim temama: Predavanja „Moja prava u zlatnoj dobi”; Predavanja iz područja psihologije i samopomoći „U mirovini sam i što sad“; Predavanja „Sam svoj vrtlar“ i druge teme iz agronomije; Radionice „Mentalni fitness”; Grupa podrška: “Gdje suze bole manje”; Predavanje „Škola zdravlja za seniore” i dr.

 

AKTIVNOSTI PREKO TELEFONA, SKYPA, VIBERA ILI WHATS APPA I PISMA:

  1. Aktivnost „Pismo putuje“ povezujemo Vaše korisnike s mlađim osobama diljem Hrvatske putem međusobnog slanja pisma s ciljem smanjenja usamljenosti u ovom razdoblju izolacije.
  2. Individualno psiho-socijalno savjetovanje naših psihoterapeuta putem telefona, Skypa, WhatssAppa, Vibera i dr. kanala s kojima se osoba služi

 

Za sve aktivnosti je potrebno bazično znanje na mobitelu ili kompjuteru: otvoriti svoj E-mail i pristupiti preko linka na edukaciju, trening i dr.

Aktivnosti Online će trajati od 18.01.2021. – 31.5.2021. godine, a nakon tog datuma postoji mogućnost provedbe istih aktivnosti uživo ako to epidemiološke mjere dozvole, jer projekt traje do 31.12.2023. godine.

Za dodatne informacije i prijave korisnika po aktivnostima slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu: marketing@ti-si-sunce.hr ili na mobitel: 092 1710 140.