15. Rođendan Centra Sunce

Datum objave: 25.01.2020

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce proslavio svoj 15. rođendan

 

Prvog dana lipnja Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce proslavio je svoj 15. rođendan. Proteklih 15 godina rada Sunce je provelo velik broj programa i projekata, s velikim brojem korisnika i volontera. Upravo su korisnici i volonteri bili jedni od najbrojnijih na proslavi, a uz njih su bili i ostali prijatelji, partneri i donatori koji podržavaju rad udruge.

Predstavljeni su aktualni projekti i tim Sunca koji stoji iza njih. Ideja koja je ugrađena u sve projekte je interdisciplinarni i cjeloviti pristup osobi pa tako tim Sunca okuplja stručnjake različitih struka. S ponosom su predstavljeni vrijedni projekti udruge poput Udomiteljstvo, Sinergija, Obitelj, Volontiraj – budi još veći te Moje pravo na igru i sport.

Bogati zabavni program bio je predvođen mladim i talentiranim izvođačima poput glazbenika Jadrana Mihelčića na gitari, plesačima Ivanom Nestićem i Antoniom-Ursulom Gagić iz Plesne škole Harmony, OKUD Trešnjevka, plesne skupine Atomic Dance Factory i Emanuelom Šimegom, korisnikom programa „Moje pravo na igru i sport”.

Na kraju proslave, uz svečanu tortu, prisutne je zabavila pjevačica Anezi u pratnji bivšeg košarkaškog reprezentativca Hrvatske Gordana Giričeka.

Slavlje je uveličao dolazak i drugih sportaša i poznatih osoba s kojima Centar Sunce surađuje među kojima su bili košarkaši Cibone, rukometašice Lokomotive, Zagrebačke mažoretkinje te novi ambasador programa „Moje pravo na nogomet”, bivši nogometaš Hrvatske Mario Stanić.

Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce se zahvaljuje svim prisutnima na sudjelovanju na proslavi 15. rođendana, a pogotovo našim ambasadorima, izvođačima, gostima i partnerima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.