TRENINZI “MOJE PRAVO NA IGRU I SPORT” OD 19.10.2020.

TRENINZI “MOJE PRAVO NA IGRU I SPORT” OD 19.10.2020.

Od dana 19.10.2020. godine treninzi sportske škole “Moje pravo na igru i sport” odvijat će se u dvorani Albaharijeva 2, ponedjeljkom od 17:30 do 18:30 i petkom od 17:00 do 18:00 sati.

U periodu od  1.09. do 31.12.2020. godine projekt sufinancira Grad Zagreb.

Od 1. rujna 2020. do 28.02.2020. godine program sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike 

Raspored svih treninga u sklopu programa “Moje pravo na igru i sport” je: sljedeći:

PRAVILA PRILIKOM ODRŽAVANJA TRENINGA TOKOM PANDEMIJE COVID 19:

Dragi roditelji,

Kako ste i sami informirani o povećanom broju zaraženih Korona virusom u Hrvatskoj molimo vas za suradnju i nastavak pridržavanja svih mjera zaštite kako bismo spriječili širenje virusa radi zaštite najosjetljivijih i svih nas, a posebice djece.

U nastavku navodimo nekoliko najbitnijih pravila za koja Vas molim da ih se svi pridržavate: 

 1. Mjerite temperaturu djeteta i svoju prije nego krenete na trening. Ukoliko prelazi 37,2 molimo vas da ne dolazite taj dan na trening (prema potrebi i dulje) i da se savjetujete sa svojim liječnikom o daljnjim mjerama ukoliko postoji sumnja na zarazu Koronavirusom.
 2. U slučaju da imate izrečene mjere izolacije ili samoizolacije tada Vas također molimo da ne dolazite na treninge.
 3. Ponesite čiste tenisice za dvoranu za sebe i za dijete. Cipele u kojima ste došli izvana, obavezno ih ostavite ispred ulaza u dvoranu.
 4. U dvoranu ulaze samo roditelji koji trebaju biti asistenti svom djetetu na treningu, ostali pričekajte završetak treninga vani ili eventualno gore na galeriji pridržavajući se svih mjera (držanje razmaka, nošenje maske u zatvorenom, dezinficiranje ruku i dr.)
 5. Trener će prije treninga mjeriti svima temperature bez kontaktnim toplomjerom. Ukoliko dijete ili vi imate temperaturu iznad 37,2 zamolit ćemo vas da ne sudjelujete u treningu i da čim prije napustite mjesto treninga. 
 6. Na ulazu će trener imati dezinfekcijsko sredstvo te vas molimo da dezinficirate djetetu i sebi ruke prije treninga, a prema potrebi i tokom treninga.
 7. Ukoliko smatrate da će maska za lice zaštiti vas i druge možete je imati tokom treninga, no ukoliko je teško vježbati s maskom niste obavezno nositi je, ali obavezno držite razmak od 2 metra s drugim korisnicima.
 8. Molimo vas da držite distancu od 2 metra između djece i ostalih sudionika treninga (ne odnosi se na osobe iz istog domaćinstva) i konstantno podsjećajte djecu da izbjegavaju kontakt s drugima i da drže razmak.
 9. Ako konzumirate vodu iz bočica molimo vas da ih označite imenom i prezimenom i držite ih u torbi kako ne bi neko drugo dijete konzumiralo iz krive bočice. 
 10. Molimo vas po završetku treninga da se ne zadržavate u prostorima Mjesnog odbora i dvorane gdje se održavaju treninzi. 
 11. Na početku treninga obavezno potpišite sebe i dijete da sudjelujete u treningu i ostavite svoje kontakt podatke (telefon, OIB, e-mail i dr.) kod trenera, prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Vjerujemo da ste svi odgovorni i pridržavate se svih naputaka o sprječavanju pandemije Koronavirusa no bitno je da vas i službeno obavijestimo i molimo za suradnju.

 Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili prijedloge za unapređenjem ovih mjera molim vas javite se na: info@ti-si-sunce.hr ili na moj broj 091/1689-807.

Pozdravlja Vas tim Centra Sunce!