RADIONICA “PROVEDBA EU PROJEKATA” – Centar Sunce u suradnji sa Snagom Ideje

VAŽNA OBAVIJEST za sve koji su već dobili nepovratna sredstva iz EU fondova.

Centar Sunce je u suradnji sa Snagom Ideje d.o.o. prepoznao potrebu i organizirao radionice/module “PROVEDBA EU PROJEKATA” koji će Vam pomoći da vaši projekti budu realizirani po planu.

Kroz 4 radionice/modula obradit ćemo najznačajnije teme s kojima ćete se susresti u realizaciji vaših projekata.

Početak radionica predviđen je za srijedu 26.10.2022 u 10 sati u trajanju 4 sata po modulu, na našoj lokaciji u Bencekovićevoj 19, u Zagrebu ili nam se možete pridružiti ONLINE. Ostale radionice održavaju su svaki tjedan u srijedu u isto vrijeme do završnog modula 16.11.2020.

Radionice vodi dugogodišnja konzultantica za EU fondove Željka Gomuzak Anić, socijalni pedagog.

IZ NJENOG BOGATOG ISKUSTVA ISTIČEMO:

  • Iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU stjecala je kroz rad na velikom broju projekata iz svih područja života.
  • Posjeduje iskustvo pripreme i provedbe projekata za poduzetnike, poljoprovrednike, jedinice lokalne samouprave, nevladnin sektor te infrastrukturne projekte izgradnje građevina, luka i cesta.
  • Surađivala je sa svim provedbenim tijelima koja sudjeluju u provedbi projekata financiranih iz EU fondova, a poznaje i financijske instrumente. Posjeduje certifikat iz javne nabave.

Pročitajte više u našem informativnom letku u nastavku, a želite li se prijaviti za radionice, isto možete napraviti klikom na ovu PRIJAVNICU – prijavi se.

PRIJAVNICA – prijavi se