FOKUS GRUPA – jer Vaše mišljenje pomaže svima u slučaju kriznih situacija!

Dragi građani Trešnjevke,

Pozivamo vas da se pridružite našoj fokus grupi o potrebama građana Trešnjevke u kriznim situacijama koja će se održati u prostorijama naše udruge u Albaharijevoj 2 na Trešnjevci.

Međutim, shvaćamo da postoje situacije koje otežavaju sudjelovanje uživo, stoga smo omogućili i mogućnost sudjelovanja putem ONLINE platforme.

Važno je da se odazovete i podijelite svoja mišljenja, bez obzira na način sudjelovanja. Vaša mišljenja i iskustva su ključni za razumijevanje potreba i zahtjeva zajednice u slučaju kriznih situacija. Kao građani, vaša sigurnost i dobrobit su nam od najveće važnosti, stoga želimo čuti vaše stavove o tome što vam je potrebno u takvim situacijama. Vaša sudjelovanja će nam pomoći u stvaranju zajednice otporne na krizne situacije.

Prijavite se sada i budite dio razgovora o vašim potrebama u kriznim situacijama, bez obzira na to sudjelujete li osobno ili putem ONLINE platforme. Vaši glasovi su važni i mi želimo čuti što imate za reći.

Hvala vam na sudjelovanju i doprinosu zajednici.

S poštovanjem, Organizacijski odbor fokus grupe o potrebama građana Trešnjevke u kriznim situacijama Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce

U sklopu projekta Jačanje kapaciteta Centra Sunce za lokalnu zajednicu- Sunce među nama (UP.04.2.1.11.0160)

PRIJAVNICA ZA FOKUS GRUPE petkom 24.3., 31.3. i 14.4.:

ili na linku https://forms.office.com/e/B4LRT1Z8Fg

INFO VIDEO:

 

POZIVI NA FOKUS GRUPE (kampanja):

DIO BUDUĆNOSTI:

SIGURNOST PRIORITET:

EKSKLUZIVA:

POVEĆAJTE OTPORNOST:

POSTANITE SUPERJUNAK:

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinanciralo Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isklučiva je odgovornost Centra Sunce.
“Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
“Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr“