FIT obitelj – za djecu i roditelje

Fit obitelj je program za očuvanje i održavanje zdravlja čitavih obitelji koje su tek dobile prinovu, ali i za one obitelji čija djeca su predškolske dobi. Cilj programa je ojačati čitave obitelji, povezati se, poboljšati kondiciju, razvijati optimalan psihomotorički razvoj djeteta, podrška majkama i očevima, briga o vlastitom zdravlju i zdravlju svih članova obitelji.

Pitate se kako mogu vježbati uz malo dijete ili nemate snage za vježbanje uz sve obaveze?!

Nije lako, no odluka da Vam je zdravlje obitelji i njegova dobrobit važno, najvažnija je odluka koju treba donijeti svaki roditelj za sebe.

Centar Sunce zbog toga Vam nudi tri programa unutar FIT Obitelji u kojima vjerujemo da ćete pronaći onaj koji odgovara baš Vama.

 

KARDIO – AVANTURA IZDRŽLJIVIH OBITELJI

Naglasak je na trčanju, hodanju i drugim aerobnim vježbama u prirodi, ali program uključje i vježbe snage, koordinacije, izdržljivosti, fleksibinosti i dr. Primarno je program osmišljen za mame i tate manje djece koja borave/spavaju u dječjim kolicima dok roditelji vježbaju

 

SNAGA – AVANTURA SNAŽNIH OBITELJI

Naglasak je na vježbama snage kojima ćete ojačati trbušne i leđne mišiće te mišiće zdjelice i čitavo tijelo. No razvijat ćemo i ostale motoričke sposobnosti kod mama i tata, a ovisno o dobi djeteta i djeca će se uključivati u aktivnosti, igre i treninge.

 

SENZO – SENZORIČKA AVANTURA

Poticanje optimalne senzorike djeteta kroz motoričke, kreativne i druge igre i druženje u prirodi. Naglasak je na optimalnom psiho-motoričkom razvoju djece, dok roditelji svojom prisutnošću sudjeluju u treninzima stimulirajući osjetila djece koja su bitna za što kvalitetnije poimanje svjeta oko sebe. Priroda nam je ključni poligon za poticanje senzoričke integracije.

 

CIJENA: 200,00 kuna mjesečno, uključuje 2 treninga tjedno za čitavu obitelj  (od 2-4 člana). Grupa uključjue do max. 12 obitelji.

Treninzi se održavaju na Jarunu i drugim parkovima u zapadnom dijelu grada. Moguće otvaranje i novih termina, ovisno o interesu. U ljetno vrijeme termini se mogu pomaknuti ranije ujutro ili kasnije popodne u dogovoru s grupom.

S programom krećemo 1. travnja 2020. godine.

PRIJAVE: bozica.krizanic@ti-si-sunce.hr