Koordinator projekta

Tražimo novog zaposlenika koji ima iskustva barem 2 godine kao KOORDINATOR ILI VODITELJ PROJEKATA U UDRUGAMA, od 1.09.2020. godine
– socijalni radnik, psiholog, pedagog i dr. društveno-humanistička zanimanja.
OPIS POSLOVA:
Koordinacija rada, implementacija projektnih aktivnosti, Organizacija i održavanje edukacija, radionica, seminara, stručnih skupova i konferencija sa različitim populacijama (udomitelji, djeca, mladi, Romi, seniori-starija osobe i dr.), prati učinkovitost projekta u suradnji s voditeljem projekta (radi predviđenu i potrebnu evaluaciju na projektu), prikupljanje edukacijskih upitnika i pomoć u obradi i analizi podataka. Medijski nastupi i predstavljanje projekta i pisanje tekstova za medije, Sudjeluje u komunikaciji s partnerima na projektu, Pomoć u pripremi i vođenju partnerskih koordinacijskih sastanaka i sastanaka stručnih radnih skupina, Programsko osmišljavanje predviđenih evenata (seminara, konferencija, treninga), koordinira pripremne radnje za održavanje istih, zadužen je za vođenje i koordiniranje volonterima na projektu u suradnji s voditeljem projekta i vrši kontrolu prikupljanja sve popratne dokumentacije. Nastupi u medijima i sudjelovanje u pripremi medijske vidljivosti, dopisa i dr.
Što očekujemo od zaposlenika:
 savjesnost, samostalnost i preciznost u izvršavanju zadataka
 visoka sposobnost organizacije vlastitog vremena sukladno prioritetima
 proaktivan i odgovoran pristup vlastitim područjima odgovornosti
 ugodnost i profesionalan pristup prema kolegama, korisnicima
 učinkovitost i samostalnost u rješavanju problema
 napredno znanje rada na računalu (MS Office paket – word, Excl, power point, Internet, e-mail, Facebook i druge mreže)
Veći dio rada odvija se u Zagrebu (fleksibilno radno vrijeme jer se dio može odraditi ujutro, dok veći dio radionica odrađuje se u popodnevnim satima nakon 16 sati), no posao zahtjeva povremeni terenski rad na području Kutine, Vrbovca, Karlovca, Siska i dr.
Uvjet: vlastiti automobil i položena vozačka dozvola B2.
Molimo sve zainteresirane da pošalju svoj životopis na E-mail: info@ti-si-sunce.hr
Intervju i testiranje kandidata koji uđu u uži krug održat će se nakon 24.08.2020. godine