SENIORijada 50+

Datum objave: 27.01.2020

SENIORijada 50+  – Natjecanje za starije osobe u šahu, beli, mini-kuglanju, mini-nogometu će se održati 13. lipnja 2017. godine u Mjesnoj samoupravi Knežija, Albaharijeva 2, od 15:00 do 18:00 sati.


U natjecanje se mogu uključiti starije osobe s područja Trešnjevke jug i sjever i čitavog Grada Zagreba. Mogu sudjelovati i muškarci i žene stariji od 54 godine u miješanim ekipama ili pojedinačno. Pobjednici će osvojiti vrijedne nagrade koje će osigurati naši donatori od kojih su neki ( DIVA Frizerski salon, Frizersko-kozmetički studio ST Stil, Slastičarnica DULCIA, Plesna škola Harmony i Središnji državni ured za sport). Na ovaj način omogućujemo lokalnim tvrtkama i institucijama da sudjeluju u našim projektima kroz društveno odgovorno poslovanje, kojim doprinose razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju.

Natjecanje se održava u sklopu projekta MI (seniori) za VAS (juniore) + MI (juniori) za VAS (seniore) – podizanje kvalitete života starih i nemoćnih osoba, koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje najkasnije do 11.06.2017. godine na broj mobitela 092/1710-140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.hr ili u našem uredu u Albaharijevoj 2.