Poziv na volontiranje

Datum objave: 23.12.2019
U današnje vrijeme sve je veća konkurencija na tržištu rada. Poslodavci imaju sve veća očekivanja i vrlo često se u oglasima za posao traži da kandidat ima određeno iskustvo. Vjerojatno se pitaš kako je moguće steći tako potrebno radno iskustvo kada još nisi radio?

Želiš proširiti svoja iskustva i doprinijeti svojoj zajednici a nisi siguran kako da to učiniš? Odgovor je jednostavan – volontiraj. Volontiranjem činiš dobro za sebe, jer stječeš nova iskustva, učiš o sebi i struci, a ujedno činiš dobro za zajednicu. Pružamo ti priliku volontiranja u Centru za edukaciju i savjetovanje “Sunce”. Volontiranje će ti pomoći u stjecanju iskustva, a istodobno ćeš imati priliku raditi na sebi i pomoći zajednici, a osobito djeci.

U Suncu je moguće volonterski potpomagati programe i ured Udruge :

  • program ”Savjetovalište u zajednici – Savjetovalište Trešnjevka” i to kroz aktivnosti savjetovanja, terapije, pružanja pomoći u učenju, provođenja edukativno kreativnih radionica za djecu, davanja instrukcija
  • administrativni poslovi vezani uz programe i ured Centra
  • pomoć pri organizaciji i sudjelovanju u različitim skupovima, sajmovima, događanjima.

Ukoliko želiš saznati više o pojedinim oblicima volontiranja i detaljima aktivnosti koje provodimo, javi nam se i rado ćemo ti odgovoriti na pitanja. U radu će ti pomagati stručnjaci koji će te usmjeravati, pružati podršku i pomoći u stjecanju novih znanja. Svi zainteresirani, javite se na mail matija.markovic@ti-si-sunce.hr ili info@ti-si-sunce.hr.