Poziv na 7. sportsko natjecanje djece s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“

Datum objave: 25.01.2020

Poziv na 7. sportsko natjecanje djece s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“ u Zagrebu – sportsko natjecanje u bazenu i u dvorani te motivacijsko predavanje za roditelje

Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom u suradnji s Centrom za edukaciju i savjetovanje Sunce , PK Natator i COO Dubrava organizira 7. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“  koje će se održati u Zagrebu 15. studenog na bazenu Svetice i 16. studenog u dvorani COO Dubrava.

 

„Naše pravo na sport – sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju“ – provodi se od 2012. godine kontinuirano, u sklopu programa „Moje pravo na igru i sport“ u Centru za edukaciju i savjetovanje Sunce. Cilj natjecanja „Naše pravo na sport“ je, osim druženja i pružanja prilike djeci s teškoćama u razvoju da pokažu svoje sposobnosti, ujedno i potaknuti sve građane da pokušaju razumjeti probleme djece s teškoćama u razvoju, probleme njihovih obitelji i općenito probleme osoba s invaliditetom.

 

PRIJAVA

Pravo na prijavu imaju sva djeca od 5-21 godina. Kako bismo osigurali što veći standard kvalitete natjecanja potrebno je izvršiti prijavu.

Obrazac za prijavu nalazi se na web stranici Saveza: https://www.zssi.hr/  kao i Suglasnost za roditelje da se slažu s medijskom popraćenošću samog natjecanja. Ili možete isti zatražiti u Centru Sunce na treningu ili putem e-maila: ti.si.sunce@gmail.com

Prijavu možete izvršiti na e‐mail: zssi.eu@zssi.hr  najkasnije do 5.studenog 2019., a orginale pošaljite poštom na adresu:

Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom

Savska 137, 10000 ZAGREB

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na mail ili 098/ 644 852 (Ivana)

 

Veselimo se Vašem dolasku.