KOGNITIVNI I PSIHO-MOTORIČKI RAZVOJ DJETETA KROZ IGRU

Datum objave: 27.01.2020

“KOGNITIVNI I PSIHO-MOTORIČKI RAZVOJ DJETETA KROZ IGRU”

 

Svako dijete ima svoj jedinstveni rast i razvoj, kao i vrijeme kada će nešto usvojiti i naučiti. Zbog toga roditeljska uloga nije podučavati, već kroz igru osiguravati adekvatnu, stimulativnu i sigurnu sredinu za rast i razvoj.

„Kako se kvalitetno igrati s djetetom?“

Odgovor na ovo pitanje možete dobiti na radionici

„Kognitivni i psiho-motorički razvoj djeteta kroz igru“ 

koju organizira Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“.

Na radionici ćete dobiti brojne ideje kako se kvalitetno igrati s djetetom u dobi od 18 mjeseci do pete godine života. Naučit ćete koje su to razvojne faze djeteta i kako poticati dijete u senzitivnim fazama za razvoj pojedine sposobnosti, kako se poticajno igrati s djetetom i upoznati se s različitim načinima poticanja motoričkog, kognitivnog i emotivnog razvoja djeteta kroz igru. Prvi dio aktivnosti je osmišljen kao kratka edukacija za roditelje, a nakon toga slijedi fitnes za roditelje i djecu.
Radionice će se održati 13.12.2016., na adresi Albaharijeva 2, Zagreb, u dvije grupe ovisno o dobi djece:

  • od 16:15 – 17:00 sati za “hodače” u prosjeku od 18 mjeseci do 3. godine života
  • od 17:00 do 17:45 sati za “trkače” u prosjeku od 3. do 5 godina života

Radionice će voditi Božica Križanić, prof. kineziologije i kondicijska trenerica, majka vedrog, živahnog i znatiželjnog desetogodišnjaka, kao i voditeljica prilagođene sportske škole za djecu „Moje pravo na igru i sport“.

Mole se roditelji da ponesu čiste tenisice i sportsku opremu za sebe i dijete. Ponesite i strunjaču (ležaljku za plažu ili vježbanje) za dvoranu i vodu.
Prijave do 13.12.2016. godine, na info@ti-si-sunce.hr ili 091/1689-807.