Kako da se igram sa svojom bebom?

Datum objave: 29.01.2020

Kada je naša beba mala oko nas se nalaze brojne informacije o tome kako uspavati bebu, kako ju hraniti, kako ju njegovati, ali ponekad kada želimo zabaviti svoju bebu, postavimo si pitanje „Što tako malom djetetu može biti zabavno i kako ga uopće mogu zabaviti?“. U takvim nam situacijama vrijeme provedeno s bebom može teći sporo, a nama se čini da je bebi dosadno.

I tada se pitamo

„Kako da se igram sa svojom bebom?“

Odgovor na ovo pitanje možete dobiti na radionici  

„Uživajmo u igri od rođenja!“

koju organizira Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“.

Biti roditelj znači učiti zajedno sa djetetom i istraživati svijet “novim očima”. 

Na radionici “Uživajmo u igri od rođenja” naučit ćete kako sami možete izraditi igračke za bebu, kako se poticajno igrati s bebom i upoznati se s različitim načinima poticanja motoričkog, kognitivnog i emotivnog razvoja bebe kroz igru.

Radionica će se održati 8.12.2014. godine od 17:00-18:00 sati na adresi Albaharijeva 2, Zagreb. Radionicu će voditi Maria Tomić Preiner dipl. psihologinja i soc. radnica (majka vedrog i znatiželjnog šestogodišnjaka i preslatke djevojčice od šest mjeseci), Mia Rukavina, mag. psihologije i bacc. ekonomije (vježbanica sa iznimnom željom i darom za rad s djecom)  i Božica Križanić, prof. kineziologije (majka vedrog, živahnog i znatiželjnog osmogodišnjaka).

Molimo roditelje da ponesu čiste tenisice i sportsku opremu za sebe i ugodnu odjeću za djecu. Ponesite i dekicu i strunjačicu (ležaljku za plažu ili vježbanje) za dvoranu. Vodu u bočici i svu “potrebnu opremu” za vaše mališane. Hranjenje mališana na samoj radionici neće biti nikakav problem.
Molimo Vas da proslijedite mail svima za koje smatrate da bi ih ova radionica mogla zanimati. Hvala!

Prijave do 7.12.2014. godine, na info@ti-si-sunce.hr ili 092/1710-140.

 

Projekt financira Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba i za sve zainteresirane radionica je besplatna.

 

 Veselimo se da se zajedno s Vama upustimo u veseli svijet igara za djecu!