Izrada akvarija – igraonica

Datum objave: 29.01.2020

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ u suradnji s

Gradskom knjižnicom „Knežija“ organizira

 IZRADU AKVARIJA –

IGRAONICU ZA DJECU I DARIVANJE DJECE ALBUMOM „STIKERMANIA“

koja će se održati  18. veljače 2015. godine od 17:00 – 18:30 sati

u Gradskoj knjižnici Knežija–Albaharijeva 7, Knežija, Zagreb

 U sklopu programa „Moje pravo na igru i sport“ i „Poticajna obitelj“, Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ organizira igraonicu – izradu akvarija za djecu od 1 do 12 godina za sve korisnike Gradske knjižnice, korisnike Centra „Sunce“ i svu ostalu djecu i roditelje koji nam se žele pridružiti. Financijska sredstva za provedbu programa osigurao je Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Ministarstvo socijalne politike i mladih, a poklone je osigurao Interspar.

Organizirat ćemo malo veselo druženje i natjecanje u izradi akvarija od sličica morskih životinja („Stikermania“) koje nam je darovao naš donator ovog druženja – Interspar. Na kraju će sva djeca dobiti jedan album „Stikermania“ i sličice koje će moći zalijepiti doma, a kasnije i mijenjati sličice s drugom djecom (kontakte ćemo Vam proslijediti nakon druženja).

Na našem druženju roditelji, kao i bake i djedovi, će dobiti informacije o aktivnostima u koje se mogu uključiti u sklopu Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ koje su vrlo često besplatne za korisnike jer ih financiraju Ministarstva ili Grad Zagreb ili u neke od njih koje se provode po simboličnoj cijeni.

Pridružite nam se u igri i druženju i ove srijede! Ne zaboravite da su roditelji kreatori djetinjstva svoje djece!

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na broj telefona 01/837-873 ili mobitela 092/1710-140 ili na mail adresu info@ti-si-sunce.

Veselimo se Vašem dolasku!

Tim Centra za edukaciju i savjetovanje „Sunce“