Donacijom – Humanitarni kalendar sa sportašima na dar

Datum objave: 27.01.2020

Košarkaši Cibone u suradnji s paraolimpijkama iz stolnog tenisa Anđelom Mužinić i Helenom Dretar Karić te Centrom Sunce snimili su kalendar za 2018. godinu u sklopu projekta „Naše pravo na sport“.

Već petu godinu za redom Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce organizira sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju pod nazivom „Naše pravo na sport“ u partnerstvu sa Zagrebačkim sportskim savezom osoba s invaliditetom.

Projekt su podržali Vukovi i KK Cibona zajedno sa srebrnim paraolimpijkama, Anđelom Mužinić i Helenom Dretar Karić i ostalim poznatim osobama hrvatskog sporta kroz snimanje Humanitarnog kalendara za 2018. godinu s djecom koja su polaznici programa Moje pravo na igru i sport. Cijela priča je humanitarnog karaktera.

Kalendar je bio prezentiran 18. studenog 2017. na ovogodišnjem natjecanju „Naše pravo na sport.


Oni koji doniraju za nastavak programa Moje pravo na igru i sport na Centar Sunce, dobit će Humanitarni kalendar za 2018. na poklon.

Podaci za uplatu donacija:

Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce

Albahaharijeva 2, 10000 Zagreb
IBAN: HR4623600001101803239

Kalendar se može podići na adresi Albaharijeva 2, Knežija, uz prethodnu najavu na 091/1689-807.

Ukoliko želite dobiti kalendar putem pošte ili dostave tj. živite izvan Zagreba, možete nakon uplaćene donacije poslati podatke na koju adresu da Vam pošaljemo kalendar putem e-maila: info@ti-si-sunce.hr, ukoliko ste spremni snositi poštanske troškove prilikom preuzimanja paketa.