Radionica će se održati 16.12.2019. godine od 16:30 – 17:30 sati  Albaharijeva 2, Mjesni odbor Knežija    Svrha radionice je: osvijestiti što je to ljutnja i koji su okidači ljutnje kojim emocijama možete predvidjeti i spriječiti da vaša ljutnja ne eskalira osvijestiti tjelesne simptome ljutnje koji Vam mogu pomoći da lakše kontrolirate svoje ponašanje uzrokovano ljutnjom   Radionica je namijenjena djeci 7. i 8 razreda, srednjoškolcima i mladima. Radionicu  će voditi Maria Tomić Preiner, dipl. psihologica i dipl. socijalna radnica i Barbara Sajko, dipl. socijalna radnica   Prijave su obavezne: mail: info@ti-si-sunce.hr telefona 092 171 0140   Radionica je besplatna jer je financirana od strane Grada Zagreba – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.
  Održat če se 9.12.2019. u 18:00 – 19:15 sati na adresi Prečko 2a, (Mjesni odbor Prečko)   Djeca koja imaju poteškoća u učenju, koncentraciji, organizaciji gradiva, a željela bi naučiti kako kvalitetno učiti pozivamo na radionicu: „Kako učiti lako“ Na radionici ćemo obrađivati teme poput: motivacije pamćenja izvlačenja bitnih informacija iz teksta nošenje s ispitnom tremom Radionicu će voditi Maria Tomić Preiner dipl. psihologinja i dipl. socijalna radnica i Barbara Sajko dipl. socijalna radnica. Molimo da potvrdite sudjelovanje djeteta putem mail-a barbara.sajko@ti-si-sunce.hr ili broja telefona 092 171 0140.   Projekt financira Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te je sudjelovanje na radionici besplatno. Veselimo se vašem dolasku.
  Pozivamo Vas na završno predstavljanje trogodišnjeg programa „Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete - aktivnosti i servisi za promicanje udomiteljstva i pružanje podrške udomiteljskim obiteljima“   Predstavljanje će se održati 27.11.2019. od 16:00 – 17:30 sati  u Mjesnom odboru Knežija, Albaharijeva 2, Zagreb   Prije tri godine započeli smo program kojim nam je bila želja pomoći posebnim ljudima koji su odlučili učiniti svoj život smislenijim, pomažući onima kojima je ljubav najpotrebnija. Da bismo Vas upoznali kako smo ostvarili navedenu želju, pozivamo Vas na završno predstavljanje ovog trogodišnjeg programa.   U sklopu predstavljanja trogodišnjeg programa upoznat ćete:   rezultate koje smo ostvarili tijekom protekle tri godine   video spot „Postani udomitelj“   portal namijenjen udomiteljima   udomitelje koji su koristili naše usluge kao i njihova iskustva   kako smo povezali udomiteljstvo s društveno odgovornim poslovanjem tvrtki   kako smo uspostavili kvalitetnu suradnju s partnerskim organizacijama   naše planove za buduće udomitelje i udomljenu djecu.   Veliko bi nam zadovoljstvo bilo kada biste se odazvali našem pozivu i prisustvovali predstavljanju rezultata rada koje smo ostvarili tijekom protekle tri godine, ali i nove planove koje imamo za buduće udomitelje i udomljenu djecu.   Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail barbara.sajko@ti-si-sunce.hr ili na broj telefona 092 17 101 40 do 25.11.2019. godine. Veselimo se susretu!