Pozivamo Vas na završno predstavljanje trogodišnjeg programa „Sigurnost obiteljskog doma za svako dijete - aktivnosti i servisi za promicanje udomiteljstva i pružanje podrške udomiteljskim obiteljima“   Predstavljanje će se održati 27.11.2019. od 16:00 – 17:30 sati  u Mjesnom odboru Knežija, Albaharijeva 2, Zagreb   Prije tri godine započeli smo program kojim nam je bila želja pomoći posebnim ljudima koji su odlučili učiniti svoj život smislenijim, pomažući onima kojima je ljubav najpotrebnija. Da bismo Vas upoznali kako smo ostvarili navedenu želju, pozivamo Vas na završno predstavljanje ovog trogodišnjeg programa.   U sklopu predstavljanja trogodišnjeg programa upoznat ćete:   rezultate koje smo ostvarili tijekom protekle tri godine   video spot „Postani udomitelj“   portal namijenjen udomiteljima   udomitelje koji su koristili naše usluge kao i njihova iskustva   kako smo povezali udomiteljstvo s društveno odgovornim poslovanjem tvrtki   kako smo uspostavili kvalitetnu suradnju s partnerskim organizacijama   naše planove za buduće udomitelje i udomljenu djecu.   Veliko bi nam zadovoljstvo bilo kada biste se odazvali našem pozivu i prisustvovali predstavljanju rezultata rada koje smo ostvarili tijekom protekle tri godine, ali i nove planove koje imamo za buduće udomitelje i udomljenu djecu.   Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail barbara.sajko@ti-si-sunce.hr ili na broj telefona 092 17 101 40 do 25.11.2019. godine. Veselimo se susretu!
NAŠE PRAVO NA SPORT 7. SPORTSKO NATJECANJE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU Tražimo volontere za 7. sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju, ove subote 16.11.2019. godine u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava - prilaz Tomislava Špoljara 2, od 7:30 do 18:30 sati. Prijave na: zssi@zssi.hr Planirani prvi sastanak volontera bit će u srijedu 13.11.2019. u 17 sati u Savskoj 137, u prostorijama Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom. Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom u partnerstvu s Centrom za edukaciju i savjetovanje Sunce i Plivačkim klubom Natator Vas poziva na 7. Sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport” koje će se održati u Zagrebu ovog studenog u sljedećim terminima: Petak 15. studenog 2019. godine na bazenu Svetice - Ul. Divka Budaka 21. od 16:30 do 19:00 sati (za plivače) Subota 16. studenog 2019. godine u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava - prilaz Tomislava Špoljara 2, 8:30 - 13:00 sati - MLAĐA GRUPA OD 4-11 godina13:30 - 18:00 sati - STARIJA GRUPA OD 12-21 godina Prijave se zaprimanju najkasnije do 13.11.2019. godine.Planirani prvi sastanak volontera bit će u srijedu 13.11.2019. u 15 sati u Savskoj 137, u prostorijama Zagrebačkog športskog saveza osoba s invaliditetom.  
Na radionici „Osmišljavanje i izrada uporabnih predmeta“ učenici osnovnih i srednjih škola Vukovara, Šibenika i Siska pokazali su nam kako ponovno iskoristiti i upotrijebiti stare korištene proizvode. Na radionici su uz mentoriranje produkt dizajnerice osmislili uporabne proizvode od starih, korištenih predmeta i materijala te izradili razne uporabne predmete (razna vozila, igračke, ukrase…). Radionice se nastavljaju i u studenome u ostalim školama partnerima na programu „Sinergija održivog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama“ kojeg sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Navedene proizvode ćemo izložiti u lokalnim zajednicama škola tijekom obilježavanja Međunarodnog dana bez kupnje.Fotografije su dostupne na našoj web stranici: https://www.facebook.com/CentarSunce/