Besplatna pomoć u učenju

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“

u sklopu svog Savjetovališta Trešnjevka, nudi čitav niz usluga za djecu, mlade i odrasle osobe. Opći cilj „Savjetovališta u zajednici“ je razvijati i provoditi programe koji promiču i unapređuju razvoj i zdravlje pojedinca, obitelji i zajednice te graditi socijalno odgovornu zajednicu.

 

Savjetovalište Trešnjevka  pruža

BESPLATNU POMOĆ U UČENJU / INSTRUKCIJE

za učenike osnovnih i srednji škola

Počela je nova školska godina, a s njom i nove školske obaveze – učenje, zadaće, usmena ispitivanja, testovi. Ti si …

  • učenica / učenik kojem teže ide savladavanje nekih predmeta i treba ti pomoć u učenju i  dobivanju boljih ocjena ili jednostavno želiš da ti netko pomogne u učenju kako ne bi učio  kampanjski samo nekoliko dana prije ispita?

 

  • mama ili tata osnovnoškolca / osnovnoškolke koja ima poteškoće u savladavanju gradiva pojedinih predmeta ili jednostavno nema usvojene radne navike. Želite joj pomoći, a ne znate kako i pritom nemate financijska sredstva za plaćanje instrukcija?

 

Ako ste potvrdno odgovorili na jedno od gore navedenih pitanja javite se u Centar „Sunce“  i rezervirate svoje vrijeme za pomoć u učenju iz bilo kojeg školskog predmeta.  Pomoć u savladavanju školskog gradiva pružaju studenti društveno – humanističkih i prirodoslovnih fakulteta.

Ako Vam treba besplatna pomoć u učenju / instrukcije javite nam se na

E-mail: vesna.totic@ti-si-sunce.hr.

 

Veselimo se da se zajedno s Vama doprinesemo postizanju

Vašeg školskog uspjeha!