Vijesti
          Tražite osobu koja će  čuvati  Vaše dijete kada Vi to niste u mogućnosti zbog poslovnih ili drugih obaveza? Potraga za „Tetom čuvalicom“ ponekad može biti izrazito stresna. Jer većina nas želi da naše dijete čuva netko poput osobe u filmu Mary Poppins U toj potrazi za savršenom osobom možemo si postaviti pitanja: Gdje i kako pronaći osobu koja će biti adekvatna za moje dijete? Kako ću znati da je ona emocionalno stabilna i da ima sve one osobine koje su važne za kvalitetnu brigu za dijete? Hoću li osobi koja se javila na oglas za posao znati postaviti prava pitanja?   Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce Vam u tome može pomoći kroz servis „Kako lakše do tete čuvalice“ U sklopu ovog servisa zaposlenim roditeljima pružamo pomoć u pronalaženju  dadilje (ž/m)  provođenjem regrutacijskog postupka i psihološke procjene koji uključuje kreiranje oglasa, intervjua te davanje mišljenja o kandidatima. Pomoć pruža stručni tim naše udruge kojeg čine psiholozi i socijalni radnici s dugogodišnjim iskustvom u pronalasku prave osobe za različita radna mjesta. Servis je za roditelje besplatan i provodi se u sklopu projekta „Posao + obitelj = ravnoteža“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.   Ukoliko i Vi želite koristiti ovaj servis javite nam se na e-mail info@ti-si-sunce.hr ili na telefon 092 171 0140.
o doživotnom uzdržavanju o dosmrtnom uzdržavanju o darovanju  koje će se održati 8.03.2018. godine u 16:00 sati u Albaharijevoj 2, Mjesni odbor Knežija   Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 092 1710 140 Predavanje će održati Daniel Brkan, diplomirani pravnik. Predavanje je besplatno i financirano je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
U sklopu projekta „Posao + obitelj = ravnoteža“ Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce pokrenuo je aktivnost   „Moj dan u tjednu“  za djecu od 1. – 4. razreda Kroz ovu aktivnost usmjereni smo na pružanje mogućnosti roditeljima da dobiju podršku u obavljanju svakodnevnih zadataka u onom obliku u kojem im je to potrebno. U sklopu kreativne aktivnosti organizirat ćemo poticanje mašte i kreativnosti izradom različitih predmeta, suvenira, poklona, igranja društvenih igara, pričanja priča i stvaranja na navedenu temu.  U sklopu sportskih aktivnosti djeca će moći sudjelovati u igrama bez granica, učiti elemente pojedinih sportskih disciplina, kroz igru i druženje pozitivno utjecati na vlastito zdravlje, kroz pregršt sportskih i rekreativnih aktivnosti te razvijati sportski duh. Roditelji će djecu moći uključiti u kreativne i sportske aktivnosti utorkom od 16:30 do 18:00 sati u Albaharijevoj 2. (Mjesni odbor Knežija) Prijave na aktivnosti su putem    e-maila info@ti-si-sunce.hr ili telefonom 092 1710 140.       Sudjelovanje u aktivnosti „Moj dan u tjednu“ u potpunosti je besplatno i financirano je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.